Diskuse na téma Vrásky

Chtěla bych udělat menší anketu, s jakými přípravky proti vráskám jste spokojené? :-) já nedám dopustit na Lasocare Smaragd, dostala jsem ho na Vánoce a i když jsem nevěřila, že mi ještě něco pomůže, byla jsem mile překvapena. Ale zajímaly by mě ještě i jiné, pro mě neobjevené, přípravky :-)

Gabriela 02.12.2019

Je konkrétně v tom Amaryllis centru někdo vyhlášený, kdo se specializuje vyloženě na vrásky ?

Eliška 02.12.2019

Je, tuhle kliniku znám :) Mamka v Altos klinikou byla na výplních a chodí k nim už teda dýl a dle mého názoru vypadá velice dobře :)

Hanka 23.10.2019

Já dávám přednost botoxu, kde ten efekt je rozhodně vidět oproti tady těm krémům :) za tu cenu co stojí tady ty krémy tak můžeš mít ošetření, po kterém uvidíš okamžitě výsledek ;)

Petra 12.07.2019

I když jsem ze začátku byla hodně skeptická, tak jsem si nakonec koupila krém od Caudalie Premier a teď jsem po delší době užívání mile překvapená, když se dívám na fotky před a po, že to ten efekt rozhodně má :) www.notino.cz/caudalie/premier-cru-zpevnujici-a-vyzivny-krem-na-hluboke-vrasky/

Linda 14.05.2019

Taky se s dovolením připojím do diskuze .. jaký byste řekly, že je nejefektivnější ošetření, které by mě zbavilo vrásek ? Nejlépe kdyby mi psaly ty, co už mají nějaký zákrok za sebou :)

Daniela Linda 27.06.2019

To je hrozně individuální věc. Každá máme úplně jinou pleť a vrásky to stejné. Nicméně tady s tím by ti měli poradit v místě, kam se objednáš, protože v každém lepším centru je možnost konzultace. Za sebe ti můžu doporučit Amaryllis centrum a paní doktorku Takácsovou. Je vidět, že své práci rozumí a opravdu dobře dokáže poradit. Nechám ti tady odkaz ať se můžeš podívat jaká ošetření provádějí www.amarylliscentrum.cz

Dominika 16.04.2019

Používáte nějakou přírodní kosmetiku na vrásky? Nějakou která vám fakt pomáhá?

Marie Dominika 18.04.2019

Domi já sem si oblíbila Bioaroma kosmetiku. Je to kvalitní přírodní kosmetika, bez chemických látek, bez konzervantů... a není testovaná na zvířatech!:)

Dominika Marie 23.04.2019

Ahojky a máte zkušenost od nich s něčím konkrétním přímo na ty vrásky?

Marie Dominika 01.05.2019

Na vrásky mám od nich tohle https://www.bioaromakosmetika.cz/prirodni-kosmetika/pletove-kremy/24h-anti-aging-krem-proti-vraskam

Dara 22.03.2019

Já jsem spokojená s těmi lepšími krémy na vrásky třeba od vichy nebo lancomu, protože ať si tvrdí kdo chce, co chce, tak efekt teda rozhodně mají.

Marci 16.03.2019

Holky, kde ste si byli udělat liftingové nitě? Vrásky s věkem přibývají a slyšela jsem, že je to výborný. Tak mě zajímá jestli s tím máte zkušenosti děkuji.

Ludmila Marci 22.03.2019

Výborní jsou v Praze v Amaryllis centru (www.amarylliscentrum.cz). Tady ty zákroky dělá paní doktorka Takácsová a má výborné ohlasy a ani se nedivím. Sama jsem u ní na aplikaci mezonití a ten efekt byl neuvěřitelný.

Marci Ludmila 04.04.2019

Mohla bych se zeptat jak dlouho potom trvá nějaká rekonvalescence a jestli je samotná aplikace bolestivá ? Je možné místa, kam se nitě aplikují umrtvit ?

Linda 25.02.2019

A jak často je potřeba na ty výplně docházet ?

Alice Linda 05.03.2019

Záleží jak rychle se bude kyselina vstřebávat, ale píší, že nejdéle efekt vydrží rok, což je hoodně dlouho.

Linda Alice 05.04.2019

A chodíš k někomu konkrétnímu ?

Linda 22.02.2019

Našla bych tu někoho z Prahy, kdo má zkušenosti s touto klinikou www.altos-klinika.cz ? Chtěla bych se u nich objednat na výplně, ale byla bych ráda za nějaké zkušenosti.

Alice Linda 24.02.2019

Na výplních zde byla moje mamka, chodí k nim už dýl a dle mého názoru vypadá velice dobře :)

Inuš 21.02.2019

To já teď testuju tady ten gelík www.notino.cz/nuxe/creme-prodigieuse-boost-multikorekcni-gelovy-balzam-na-ocni-okoli a s výsledkem jsem teda zatím moc spokojená.

Gabriela 10.02.2019

Když je tu řeč o vráskách, tak necháváte si nějakým způsobem vyhlazovat i krk ? Ráda bych udělala něco s vráskami v obličejové části, ale trápí mě i krk, protože kolikrát vidím dámy, co jsou napíchané botoxem a krk mají neuvěřitelně svrklý, takže to působí docela blbě a člověk díky tomu pozná, že zde proběhl zásah doktora.

Petra 28.01.2019

Byla jsem na injekcích kyseliny hyaluronové a plet je nádherná. Zase jemná a bez vrásek. Ikdyž nebyly velké, jsem za to ráda.

Lilien 18.01.2019

Já bychh se teda do obůičeje píchat nenechala ani omylem. Díky bohu za notino a krémy na vrásky, ketré prodává.

Hana Lilien 23.01.2019

Co používáš jestli se můžu zeptat a pociťuješ nějaký rozdíl ? :)

Lilien Hana 11.02.2019

Hodně jsem si Hani oblíbila řadu slow age od vichy (https://www.notino.cz/vichy/slow-age-denni-pece-zpomalujici-projevy-starnuti-pleti-spf-30/, mám od nich celou sadu a jsem moc, moc spokojená

Adriana 11.01.2019

U mě zabralo až použití injekcí botoxu a kyseliny hyaluronové. Dříve jsem se tomu chtěla vyhnout, ale to spíš jen kvůli tomu, že jsem o tom neměla bližší info. Je to vlastně úplně neškodně a kys. je tělu přirozená.

Marie Adriana 16.01.2019

Můžu se zeptat, kolik je ti let a kde jsi na injekcích byla?

SamiJ Adriana 19.01.2019

Jestli můžu doporučit, tak příště zkus mezonitě, efekt je u nich rozhodně větší a dlouhodobější :). To co jsi podstopila se docela rychle vstřebává. Kde jsi na ošetření vůbec byla ? Podívej se přes estheticon na Amaryllis centrum, kde se tady těm zákrokům věnují, mají výborné hodnocení.

Adriana SamiJ 23.01.2019

Je mi 35let. Tak brzo se mezinitě nevpichují....proto jsme zvolili botox a kys.hyaluronovou. Nitě se aplikují jako lifting obličeje, což zatím nepotřebuji, stačilo mi vyplnit vrásky na čele a kolem rtů. Byla jsem v Perfect Clinic a zvolila jsem tak dle recenzí a doporučení, kterých mají mnoho. Proto k nim chodí k slavné osobnosti.

Adriana SamiJ 24.01.2019

SamiJ: já jsem spíš myslela, že záleží na hloubce vrásek, mně je jenom o 5 let víc a dělali mi výplně ;)

Petra 08.01.2019

Za mě je top krém od lancomu ! Dostala jsem na něj doporučení od poradkyně v sephoře a jsem ráda, že jsem si ho koupila, protože mám sucho vrásčitou pleť a krém nechá na pleti jemný film, takže se mi nedělají šupinky www.notino.cz/lancome/visionnaire-intenzivni-hydratacni-krem-proti-vraskam-pro-suchou-plet/

Míša Petra 08.02.2021

Tak to mně tady ty parfemované krémy dělají hrozně zle, takže se snažím najít něco, co je vhodné na hodně citlivou pleť a co mě nebude štípat.

Markéta 04.10.2018

Nenašla bych prosím někoho, kdo má zkušenost s klinikou Dermastar ? Ráda bych si nechala udělat výplně a nejvíc se mi zamlouvá tato klinika.

Illone Markéta 04.10.2018

Co by tě zajímalo ? Mám bohaté zkušenosti s paní doktorkou Páralovou která zde působí.

SamiJ Illone 14.10.2018

Jestli Ilčo můžu poradit, tak na vrásky se specializují v Amaryllis centru a dělají jak výplně, tak mezonitě, operace očních víček apod. Stačí se podívat na estheticon na hodnocení buď centra nebo paní doktorky Takácsové a budeš mít jasno ;) Nechám ti tady odkaz přímo na salón ať se můžeš podívat co všechno nabízejí www.amarylliscentrum.cz/

Markéta SamiJ 08.11.2018

Včera jsem se na to hodnocení dívala a je fakt že člověk nemusí mít strach když tam půjde na nějaký zákrok. Já bych chtěla jít po novém roce na aplikaci mezonití tak jsem docela zvědavá na výsledek. Ještě se teda musím podívat jak to vychází cenově. Vy máte zkušenost s jakým ošetřením na vrásky v amaryllis centru ?

SamiJ Markéta 19.11.2018

Já mám za sebou výplně, protože mi bylo řečeno že mám hlubší vrásky, tudíž je pro mě nejvhodnější tohle ošetření. Určitě je lepší si zajít prvně na konzultaci kde ti řeknou co a jak, člověk aspoň ví co čekat.

Markéta SamiJ 08.12.2018

A je možné se v Amaryllis centru objednat přímo k paní doktorce Takácsové na tu konzultaci ? Dívala jsem se, že podle recenzí to bude opravdu profík, takže bych se s tím chtěla svěřit do rukou jí.

SamiJ Markéta 31.12.2018

Určitě jde, taky jsem se objednávala přímo k paní doktorce. Můžu ti tu nechat klidně kontakt www.amarylliscentrum.cz/kontakt

Petra 26.05.2018

Na jaké proceduře jsi tam byla Zuzano? Mě se líbí plazmolifting jen nevím, jestli to je opravdu účinné.

Zuzana 22.05.2018

Pokud chcete se zbavit vrásek podívejte se tady www.altos-klinika.cz je to klinika, kde jsou lékaři a opravdu tomu rozumí. Nikomu jinému bych se už do rukou nesvěřila.

Diana 28.02.2018

Já jsem hodně četla o mezonitích a docela by mě zajímal efekt u tohoto ošetření.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat