Diskuse na téma akne

ahoj trpim akne a chtela bych se s vami poradit, jestli by jste mi prosim doporucili nejakou masku a peeling proti akne. neco vhodneho co mate vyzkouseneho :) ja uz jsem toho zkusila opravdu hodne i dermatolozka co mi predepsala mi pomohlo jen na chvili (zlepsilo se to) a pak zase zpatky na nulu. diky moc

Sandriskaa 12.01.2015

ahoj, ja jsem v 15ti taky hodne trpela na akne a celkove jsem tu plet mela hroznou. :/ pak mi kamoska doporucila ALTERMED Leciderm je to maska i peeling. výrobce je OMEGA PHARMA a.s , hazim ti sem odkaz: https://www.lekarnalancier.cz/obchod/dermokosmetika/altermed-leciderm-akne-maska-a-peeling-2x100ml aby jsi se mohla lip podivat co ti tu sem vubec pisu..:-) jeste to doma prubezne tak nejak pouzivam, kdyz mam pred nejakou dulezitou udalosti a chci mit cistou a svezi plet :) uz jsi neco vyzkousela i sama?

olga.polka Sandriskaa 19.01.2015

Ja jsem toho prave vyzkousela uz opravdu hodne ! Vetsinou mi to pomuze, tak nejak ze zacatku a pak se to zase zhorsi. tak nejak po mesici treba. ;*( diky moc za doporuceni tohle jsem jeste nevyzkousela, tak jsem to rovnou objednala! <3 je super ze je to tam i tak dobre rozepsany ten produkt. divala jsem se, co na te lekarne maji jeste v te dermokosmetice a mozna si jeste neco doobjednam. tak uvidime jak to vyzkousim no. :) objednavas od tam normalne?

Sandriskaa olga.polka 22.01.2015

jojo ja jsem to mela stejne :/ ta plet si vzdycky zvykne na ten pripravek a pak uz to nezabira no .. tak to jsem rada, mne to zabralo hned nejak do 10ti dnu a od te doby super! :) jooo maji tam hrozne dobre veci na tom eshopu a hezky prehledne srovnane!.) ja objednavam jen z teto internetove lekarny vyznam se tam nejlip a mam jen nejlepsi zkusenosti :)

Zuzulinka 22.03.2015

Ahoj a nechtěla jsi třeba vyzkoušet i nějaký ten kosmetický přístroj na akné? Mi třeba hodně pomohl.

Julie 24.03.2015

Ahoj holky :) Koukám se na Vaši diskuzi o problému s akné. Já jsem též trpěla hodně tvorbou akné a mohu říci,že se mi to velmi zlepšilo. Na jednom veletrhu jsem dostala kontakt na kosmetický salon Dolce Diva v Praze tak jsem si řekla,že bych se konečně mohla zajít poradit s kosmetičkou a začít třeba i na kosmetiku pravidelně docházet. Při první návštěvě salonu se mnou paní kosmetička udelala diagnostiku pleti a probrala se mnou,jak připravky,co bych mela používat tak i jake budeme volit ošetření atd..Chodím tam už delší dobu a mohu říct,že jsem spokojena i s individualnim pristupem a i akne se mi krásně zahojilo. Mohu vřele doporučit!

Jaký přístroj jsi ty zkoušela? Já mám doma Razzy 3 v 1 a s tím jsem spokojená :))))

Zuzulinka 29.03.2015

To já mám teda jen Led Derma Roller, ale jsem s ním taky hodně spokojená a příjde mi, že to opravdu pomáhá líp než jakési krémy.

Dana 07.04.2015

Mohu se zeptat více na ten přístroj Led derma roller? Pomáhá to opravdu proti akné nebo si myslíte, že záleží i na pleti nebo i na tom jak často ho budete používat?

Zuzulinka 20.04.2015

Já ho tedy používám podle návodu. Což je asi dvakrát nebo třikrát do týdně. Máš různé světelné provedení a každé je trošku na něco jiného, takže si hlavně vyber to, jaké se ti bude nejvíce hodit. Popravdě jsem si ještě koupila přípravek proti akné. Ono tohle všechno máš, ale napsáno v návodu na použití.

Barča 21.07.2015

za ty peníze co je ten Derma roller se opravdu vyplatí, mi s akné pomohl, mám už doma další dvě hlavice a fakt doporučuju

Haapka 21.07.2015

Osobně jsem měla hrozné problémy s akné, ale byla jsem několikrát na ošetření kalibrovaným pulsním světlem (CPL) přístrojem X-LASE a opravdu mi to pomohlo.

Já jak jsem říkala, tak mám Razzy 3 v 1 a je to taky dobré, ale byl dražší než ten Roller, ale přemýšlím, že bych si koupila i ten :))))

Peťula 23.07.2015

A jak často jsi na to chodila a hlavně kde jsi na to chodila? A pomohlo ti to teda, jo? :-)

Haapka 24.07.2015

Já jsem na tom byla tady - amaryllischeb.cz, ale mají i salon v Praze. Jinak jsem na to chodila jednou týdně a zabralo to.

Barča 25.07.2015

Zase popravdě na co by ti byly oba dva přístroje? Ten Razzy je asi lepší a taky na stejné věci ne?

Peťula 31.07.2015

Tak to by mi osobně spíše vyhovoval ten pražský salon :-) právě mám hrozné problémy a nevím jak se jich už zbavit, žádné vodičky ani čistění pleti mi nepomáhá :-(

Šáruš 11.08.2015

Ahoj holky, prosím máte nějaké zkušenosti s dekorativní kosmetikou Lambré? Opravdu vydrží celý den? Díky za info

Nelča Šáruš 14.08.2015

Ahoj, používám od Lambre oční stíny a jsem moc spokojená:-)

Terka Nelča 19.08.2015

jj já od lambre objednávám i pleťovou kosmetiku a super

Sissinka 16.08.2015

Holky a vy si myslíte, že ty kosmetické přístoje jsou opravdu tak dobré a pomáhají?

syčák 16.08.2015

www.pust.cz

Peťula 24.08.2015

A bolel ten zákrok nějak?

Haapka 27.08.2015

Ne, nebolelo to skoro vůbec.

Peťula 30.08.2015

Právě přemýšlím už delší dobu, že na to půjdu, ale nemůžu se pořád odhodlat :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat