Diskuse na téma Partner to moc dlouho nevydrží. Co s tím?

05. 07. 2025 diana27 Prostě sex

Ahoj holky, potřebuju se svěřit a třeba i poradit. Můj partner je jinak skvělý, máme se rádi, klape nám to, ale v posteli to prostě trvá strašně krátce. Celý sex je tak do tří minut, někdy i míň. A mně to začíná chybět, delší blízkost, víc vzrušení, prostě něco hlubšího. Nechci ho ranit nebo mu snižovat sebevědomí, ale nevím, jak to s ním otevřít, ani jestli s tím vůbec jde něco dělat. Máte některá podobnou zkušenost? Jak jste to řešily?

Čauky, úplně chápu, že tě to trápí, blízkost v sexu je prostě důležitá a když to trvá jen chvilku, tak má člověk pocit, že o hodně přichází. A hlavně, ono se o tom moc nemluví, takže pak máš dojem, že jsi jediná, kdo to řeší. Ale nejsi. Měla jsem doma úplně to samé. Můj partner byl jinak skvělý chlap, všechno šlapalo, ale sex byl vážně fofr a mě to časem začalo víc frustrovat než těšit. Objednala jsem mu tehdy tabletky na podporu stopoření ze Supererekce. S hele, fakt nám to pomohlo. Vydrží teď mnohem déle a všechno je intenzivnější pro něj i pro mě.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden, milí Berani, vás čekají nové výzvy, které budou stimulovat vaši přirozenou energii a nadšení. Planeta Mars, váš vládce, přinese dynamiku do vašich každodenních aktivit. Můžete se cítit motivovaní k zahájen&ia... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat