Diskuse na téma Kuchyňský robot

Ahoj holky, plánuju pořídit si kuchyňský robot a potřebovala bych poradit. 😅 Máte zkušenosti s nějakým konkrétním typem nebo značkou, co se fakt vyplatí? Chci ho hlavně na mixování, šlehání, těsta a občas i na drcení ořechů. Stojí to podle vás za tu investici, nebo je to spíš věc, co nakonec stojí v koutě?

Sandriskaa 21.10.2025

Čauky, jo, robot určitě doporučuju. Já v něm dělám všechno, těsta na buchty, šlehačku, i bramborovou kaši. Fakt ušetří ruce a čas, a hlavně všechno je krásně promíchaný. Taky jsem si říkala, že to bude jen krám navíc, ale nakonec ho používám furt.

diana27 Sandriskaa 22.10.2025

To zní fakt super, přesně na to ho chci taky, hlavně aby to mělo prostě víc využití. Můžu se zeptat, jakou značku máš toho robota? :)

Sandriskaa Sandriskaa 23.10.2025

Dianko mám ETA Gratus Kuliner II Max 2038 90010 v šedým provedení. Já jsem ho kupovala přímo na tom eťáckým shopu. Mají tam i prodlouženou záruku na ten motor.

diana27 Sandriskaa 24.10.2025

Díky moc Sandry, brala jsi k tomu i nějaký příslušenství, nebo jen ten základní set?

Sandriskaa Sandriskaa 25.10.2025

Jo, dokupovala jsem si k tomu ještě pár věcí. Hlavně nástavce na těstoviny, protože ty používám docela často. Dá se k tomu pořídit docela dost zajímavejch věciček. Možná časem ještě vemu ten mlýnek na maso.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 50 v roce 2025 pro znamení Beran přináší dynamiku a nové výzvy. Tento týden budete potřeba využít svou energii a odvahu k překonání několika překážek, které se mohou objevit na vaší cestě.Ve vztazích může dojít k mal&yacut... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat