Diskuse na téma Sázení na sport

Holky, potřebuju se zeptat, manžel docela dost sází, většinou mu to i vychází, má na to prostě cit 😅 ale stejně mám pocit, že z toho nikdy nic pořádného nevydělá, protože všechno hned protočí zpátky. Máte některá zkušenost, kde se dá na tom sázení fakt vydělat víc? 🧐 Ne že bych do toho chtěla hned skočit, ale zajímá mě, jestli existuje něco, kde to má trochu systém a člověk může vydělat, když tomu rozumí.

Lilianne dnes 21:33

Hele, tohle znám až moc dobře 😅 Můj chlap byl úplně stejnej, furt něco sázel, občas trefil fakt pěkný výhry, ale nakonec to stejně všechno protočil zpátky 🙈 Pak jsem objevila ActiveCow a musím říct, že to má konečně hlavu a patu. Maj to tam nastavený dost férově, podle toho, kolik chceš „obhospodařovat“, si vybereš úroveň a výhry se dělí většinově pro tebe 💰 Ale hlavně neriskuješ svoje peníze, takže žádný stres, že ti to sežere úspory. Za mě fakt úplně jiný level než klasický tipy z netu 👌

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 42 roku 2025 bude pro Berany obdobím plným dynamiky a příležitostí k růstu, a to jak osobním, tak profesním. V tomto týdnu byste měli být připraveni na několik důležitých momentů, které vám umožní ukázat vaši odhodlanost a sílu.N... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:33
18 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:15
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:12
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat