Diskuse na téma Špatné usínání

Zdravím všechny, máte někdo tip na něco přírodního na usínání? Poslední týdny se mi večer vůbec nedaří vypnout hlavu, přemýšlím o práci a převaluju se třeba dvě hodiny. Nechci brát žádný silný prášky, spíš něco jemnějšího, co fakt funguje.

Helča 17.11.2025

Potvrzuju, taky je mám doma a zachránily mi večery 😄. Když mám hlavu plnou myšlenek, stačí mi jeden bonbon a do půl hodiny cítím, jak se tělo i mysl zklidní. Ráno vstávám odpočatá, bez těžký hlavy a konečně s pocitem, že jsem se fakt vyspala. A teď je mají na gudslip.cz ve slevě, takže ideální čas vzít rovnou víc balení do zásoby.

Eliška 15.11.2025

Zdravím, já jsem na tom byla podobně, hlava jela na plný obrátky a nešlo vypnout 🙈. Nakonec mi zafungovaly tyhle gumový bonbonky https://gudslip.cz/collections/frontpage/products/melatoninove-gumove-bonbony Jsou jemný, nejsou návykový a fakt po nich cítím, že se tělo uvolní. Navíc chutnají jako ovoce, takže je to spíš takovej večerní rituál než „léky na spaní“.

Zdenka 09.11.2025

Holky, já jsem ráda, že jsem na tuhle diskuzi narazila – přesně to teď řeším. Od změny času se mi úplně rozhodil spánkovej rytmus a večer nemůžu zabrat. Asi tento doplněk taky zkusím, zní to fakt dobře. Snad se konečně zase vyspím normálně a bez dlouhýho převalování.

Martina K. 07.11.2025

Dobrý večer, taky ho mám od značky Woykoff doma a nemůžu si vynachválit! Pastilky se jen vycucají, chutnají po pomeranči a působí rychle. Dřív jsem koukala do stropu, teď usínám v klidu a bez těžký hlavy.

Lucie 05.11.2025

Ahoj, mně skvěle zafungoval Allegra Melatonin Rapid www.drmax.cz/allegra-melatonin-rapid-30-pastilek – beru čtvrtku pastilky asi hodinu před spaním a usínání je teď úplně jiný, lepší. Má skvělý složení, krásně navodí klid a ráno se cítím odpočatá.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás bude plný pozitivní energie a očekávání. Vzhledem k tomu, že se blíží konec roku, můžete cítit nutkání bilancovat a plánovat do budoucna. Jste na prahu nové éry a vaše nadšení může být nakažliv&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat