Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím všechny, máte někdo tip na něco přírodního na usínání? Poslední týdny se mi večer vůbec nedaří vypnout hlavu, přemýšlím o práci a převaluju se třeba dvě hodiny. Nechci brát žádný silný prášky, spíš něco jemnějšího, co fakt funguje.
Ahoj, mně skvěle zafungoval Allegra Melatonin Rapid www.drmax.cz/allegra-melatonin-rapid-30-pastilek – beru čtvrtku pastilky asi hodinu před spaním a usínání je teď úplně jiný, lepší. Má skvělý složení, krásně navodí klid a ráno se cítím odpočatá.
Dobrý večer, taky ho mám od značky Woykoff doma a nemůžu si vynachválit! Pastilky se jen vycucají, chutnají po pomeranči a působí rychle. Dřív jsem koukala do stropu, teď usínám v klidu a bez těžký hlavy.
Holky, já jsem ráda, že jsem na tuhle diskuzi narazila – přesně to teď řeším. Od změny času se mi úplně rozhodil spánkovej rytmus a večer nemůžu zabrat. Asi tento doplněk taky zkusím, zní to fakt dobře. Snad se konečně zase vyspím normálně a bez dlouhýho převalování.
Zdravím, já jsem na tom byla podobně, hlava jela na plný obrátky a nešlo vypnout 🙈. Nakonec mi zafungovaly tyhle gumový bonbonky https://gudslip.cz/collections/frontpage/products/melatoninove-gumove-bonbony Jsou jemný, nejsou návykový a fakt po nich cítím, že se tělo uvolní. Navíc chutnají jako ovoce, takže je to spíš takovej večerní rituál než „léky na spaní“.
Potvrzuju, taky je mám doma a zachránily mi večery 😄. Když mám hlavu plnou myšlenek, stačí mi jeden bonbon a do půl hodiny cítím, jak se tělo i mysl zklidní. Ráno vstávám odpočatá, bez těžký hlavy a konečně s pocitem, že jsem se fakt vyspala. A teď je mají na gudslip.cz ve slevě, takže ideální čas vzít rovnou víc balení do zásoby.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás bude plný pozitivní energie a očekávání. Vzhledem k tomu, že se blíží konec roku, můžete cítit nutkání bilancovat a plánovat do budoucna. Jste na prahu nové éry a vaše nadšení může být nakažliv&... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.