Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, běhám už nějakou dobu, ale nikdy jsem nebral žádnou kloubní výživu. V poslední době na mě ze všech stran vyskakují reklamy na různé doplňky a přemýšlím, jestli to má vůbec smysl, nebo je to spíš placebo efekt. Máte s tím někdo reálnou zkušenost?
Díky moc Sandry, hele a můžeš mi nějakou doporučit? Ty bereš co?
Za mě nejvíc funguje Alavis Maxima Triple Blend. Složení má fakt poctivý, kolageny, glukosamin, chondroitin, MSM… prostě všechno, co ty klouby žerou. U mě to začalo být poznat asi po měsíci, hlavně regenerace je rychlejší a kolena po delších trasách nebručej. Kupovala jsem to naposled u Maxe, ale mají to i v Benu.
Souhlas se Sandiškou :-) Ten Triple Blend od Alavisu beru už skoro dva roky a fakt mi to klouby zlepšilo. Není to hned, ale když to člověk bere pravidelně, tak je to znát. Kolena míň bolí a jsou takový ‚měkčí‘ na pohyb. Dřív to bylo dsot hořký, teďto dost vylepšili. Já to většinou míchám do jogurtu a hotovson :-)
Hele hodně záleží na složení. Já jsem toho za ty roky co běhám zkoušela fakt hodně. Nejlepší je mrknout na něco s kolagenem. Jinak obecně za mě kloubí výživa jo, ale fakt zaleží jaká. Mě osobně hodně pomohla hlavně s regenerací po delších etapách.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Začátek roku 2026 pro Berany přináší energii a nové možnosti. Tento týden budete pociťovat silnou touhu po akci a změně. Vaše odhodlání a iniciativa vás mohou vést k novým příležitostem, ať už v pracovním nebo osobním životě.V pracovní... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.