Diskuse na téma Kloubní výživa

Ahoj, běhám už nějakou dobu, ale nikdy jsem nebral žádnou kloubní výživu. V poslední době na mě ze všech stran vyskakují reklamy na různé doplňky a přemýšlím, jestli to má vůbec smysl, nebo je to spíš placebo efekt. Máte s tím někdo reálnou zkušenost?

Sandriskaa 15.11.2025

Hele hodně záleží na složení. Já jsem toho za ty roky co běhám zkoušela fakt hodně. Nejlepší je mrknout na něco s kolagenem. Jinak obecně za mě kloubí výživa jo, ale fakt zaleží jaká. Mě osobně hodně pomohla hlavně s regenerací po delších etapách.

diana27 16.11.2025

Díky moc Sandry, hele a můžeš mi nějakou doporučit? Ty bereš co?

Sandriskaa diana27 17.11.2025

Za mě nejvíc funguje Alavis Maxima Triple Blend. Složení má fakt poctivý, kolageny, glukosamin, chondroitin, MSM… prostě všechno, co ty klouby žerou. U mě to začalo být poznat asi po měsíci, hlavně regenerace je rychlejší a kolena po delších trasách nebručej. Kupovala jsem to naposled u Maxe, ale mají to i v Benu.

Tichavka diana27 09.12.2025

Souhlas se Sandiškou :-) Ten Triple Blend od Alavisu beru už skoro dva roky a fakt mi to klouby zlepšilo. Není to hned, ale když to člověk bere pravidelně, tak je to znát. Kolena míň bolí a jsou takový ‚měkčí‘ na pohyb. Dřív to bylo dsot hořký, teďto dost vylepšili. Já to většinou míchám do jogurtu a hotovson :-)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Začátek roku 2026 pro Berany přináší energii a nové možnosti. Tento týden budete pociťovat silnou touhu po akci a změně. Vaše odhodlání a iniciativa vás mohou vést k novým příležitostem, ať už v pracovním nebo osobním životě.V pracovní... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 4:22
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 4:21
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat