Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Holky, prosím poradíte, ke komu jít v okolí Havířova na zvětšení prsou? Chci, aby to bylo opravdu přirozený a aby měl doktor hodně zkušeností. Strašně se bojím, nechci šlápnout vedle. Budu ráda za každou upřímnou zkušenost.
Za sebe můžu opravdu doporučit MUDr. Havránka z Havířova, byla jsem u něho a výsledek je přesně podle mých představ. Všechno mi trpělivě a srozumitelně vysvětlil, do ničeho mě netlačil a měla jsem dost času na rozhodování. Konzultace i kontroly byly zdarma, sestřičky neskutečně milé a po zákroku jsem byla dvě noci na apartmánu v naprostém pohodlí. Pro mě skvělá zkušenost od první návštěvy až po finální výsledek.
Holky, já jsem se tady touhle diskuzí taky nechala inspirovat a nakonec jsem šla na Primed clinic na liposukci břicha rovnou s abdominoplastikou u MUDr. Bortlíčka. Musím říct, že jsem maximálně spokojená, přístup skvělej od první konzultace až po kontroly. Všechno mi dopředu vysvětlili, vůbec na mě netlačili a cítila jsem se fakt v dobrých rukách. Rekonvalescence byla náročnější, ale výsledek za mě stojí za to.
Mám taky za sebou jen samotnou liposukci břicha, a mám stejnou zkušenost. Mají tam příjemný prostředí, milý personál a hlavně lidskej přístup, což jsem hodně ocenila. Teď po pár měsících vidím obrovský rozdíl a konečně se cítím dobře ve svým těle. Kdybych se měla rozhodnout znovu, jdu do toho zase.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, vážení Berani, přináší silnou dávku energie a rozhodnosti. Hvězdy naznačují, že se opět chopíte vedení v situacích, které si žádají rychlé a jasné kroky. Vaše iniciativa může být inspirac&iacut... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.