Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Holky, mám teď před Vánocema pocit, že mi trávení úplně stávkuje? Mám poslední týdny nafouklý bříško, pleť se mi horší a celkově jsem taková bez energie. Přemýšlím, jestli zkusit nějaký probiotika, ale vůbec nevím, co má smysl. Máte něco, co vám fakt sedlo?
Zdravím, taky jsem teď před svátkama řešila, že mi trávení nějak hapruje a celkově jsem byla taková zpomalená. Na doporučení kamarádky jsem sáhla po těchhle probiotikách od vitahit.cz a mile mě překvapily – hlavně tím, jak rychle mi dodaly víc energie a celkově „lehčí“ pocit. Beru je krátce, ale bříško je klidnější a nejsem tak unavená po jídle. Myslím, že po vánočním maratonu to bude úplná záchrana. 🎄✨
Ahoj, měla jsem to úplně stejně a nakonec mi nejvíc sedla tahle tekutá probiotika s Lion’s Mane: https://eshop.vitahit.cz/lion-s-mane/ 😊 Mají čistý složení bez zbytečný chemie, jsou rychle vstřebatelný a cítím po nich nejen klidnější trávení, ale i lepší imunitu – což se teď před svátkama fakt hodí. Celkově mi dodávají takovej „lehčí“ pocit a zlepšila se mi i pleť. A kdybys chtěla, dá se použít i kód VITAHIT10 na slevu. 🎁
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, vážení Berani, přináší silnou dávku energie a rozhodnosti. Hvězdy naznačují, že se opět chopíte vedení v situacích, které si žádají rychlé a jasné kroky. Vaše iniciativa může být inspirac&iacut... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.