Jablko, hruška, nebo hodiny. Poznejte, jaký typ postavy máte

Ze všech stran slýcháme, že se máme oblékat podle typu své postavy. Jenže jak poznat, ke kterému typu vlastně patříme? Je to snazší, než si myslíte! Zjistěte s námi, jestli jste spíš jablko, nebo hruška!

Následující tipy vám pomohou odhalit, jakou máte vlastně postavu. Pak už jen stačí pořádně se na své tělo podívat do zrcadla, případně si k ruce vzít metr.

Postava typu jablko

Máte přibližně stejně široká ramena jako boky, ale na rozdíl od jiných typů postav vám příroda nenadělila příliš viditelný pas (občas je širší než ramena). Obvod hrudníku máte s největší pravděpodobností větší než obvod boků. Zato se často můžete pyšnit štíhlýma nohama a úzkými boky.

Postava typu hruška

Pokud máte úzká ramena, štíhlounký pas, ale poměrně výrazné a kulaté boky, budete s největší pravděpodobností patřit k ženám s postavou typu hruška. Zatímco jablka přibírají kila v oblasti bříška a pasu, vám se tuk ukládá na bocích a stehnech. Kromě štíhlého pasu máte nejspíš i štíhlé paže a menší ňadra.

Postava typu přesýpací hodiny

Tento typ postavy se vyznačuje přibližně stejnou šířkou ramen a boků, úzkým pasem, kulatými boky a výraznými ňadry. Tělo tedy opravdu připomíná přesýpací hodiny a dlouhou dobu bylo považováno za ideál krásy (ostatně i dnes v nejrůznějších anketách týkajících se přitažlivosti u mužů vyhrává).

Postava typu obdélník

Občas se jí říká také postava atletická nebo chlapecká – vyznačuje se totiž úzkými rameny, stejně úzkými boky a potlačenou křivkou pasu. V podstatě jsou ramena, pas i boky podobně široké. Příroda tomuto typu postavy většinou také nadělila drobnější ňadra.

Postava typu trojúhelník

Další z typů atletické postavy – ovšem tentokrát má tělo místo obdélníku tvar spíše obráceného trojúhelníku. To znamená, že vaše ramena jsou širší než boky, které jsou naopak poměrně nevýrazné a rovné. Na rozdíl od „obdélníků“ máte nejspíš větší ňadra.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat