Testování s Perfect Clinic: Jak je testerka spokojená s liftingem pomocí APTOS nití

08.11.2018 | Krása a móda

Na testerku heenu se v našem testování s Perfect Clinic usmálo štěstí, když ji odborníci této kliniky vybrali mezi ostatními testerkami k podstoupení unikátního liftingu pomocí APTOS nití. Jak testerka hodnotí zákrok s odstupem? Jak je spokojená s výsledky a svěřila by se do rukou lékařů Perfect Clinic znovu?


Sympatická testerka heena se do testování přihlásila kvůli prvním známkám stárnutí.

Povadlý obličej či prohlubující se vrásky v obličeji nemusejí být vždy důvodem k chirurgickému zákroku čili faceliftingu. Poslední dobou se stále větší oblibě těší liftingové metody prováděné ambulantně, a to pomocí liftujících nití, někdy nazývaných pro svůj vyhlazující efekt také 3D nitě. Tahle miniinvazivní metoda omlazení velmi úspěšně nahrazuje skalpel, respektive jeho použití efektivně oddaluje. Na vlastní kůži (a to doslova) se o tom přesvědčila i naše testerka heena.


Před zákrokem ještě testerka prošla vyšetřením a konzultací, během které jí lékařka vše vysvětlila.

„Čas je neúprosný pro každého z nás, a pokud je možnost si prodloužit mladí, řekla jsem si proč ne. Ač jsem se o svou pleť vždy starala, známky stárnutí jsem nedokázala pomocí krémů a sér potlačit,” popisuje sympatická heena důvody, kvůli nimž se do testování přihlásila.

„Když jsem se do testování hlásila, ani jsem nepočítala s tím, že by mě vybrali, ale vyšlo to!

Den po dni k mladšímu vzhledu


Lifting APTOS nitěmi probíhal v lokální anestezii.

„Samotný zákrok probíhá v lokální anestezii, kdy se pomocí několika vpichů znecitliví plocha, která se bude ošetřovat. Poté se pomocí kanyl zavedou samovstřebatelné nitě. Liftingový efekt je vidět okamžitě po zákroku, chválila testerka. Poté se může objevit otok a je potřeba nosit po dobu 3 dnů kompresní masku a také dalších 14 dní v noci. Upřímně mohu říct, že zákrok zcela bezbolestný není, s příslibem prodloužení mládí se to dá vydržet,” usmívá se heena.


První rozdíly byly patrné ihned po zákroku.

Bezprostředně po liftingu testerka podle svých slov cítila mírný tah a měla lehce omezenou mimiku.

„Každým dnem to ale bylo lepší a lepší. Výhodou je, že jemné vpichy po kanyle nejsou za tři dny skoro vidět. Žádný skalpel, žádné jizvy!” vyzdvihuje spokojeně naše sympatická testerka heena.

„Perfect Clinic je moderní klinika, ve které jsem se cítila velmi příjemně. Personál je neustále usměvavý, prostředí je čisté a vždy je zde připraven kávovar s vynikající kávou. Také paní doktorka je moc milá,” chválila si testerka.

Návrat v čase

A jak se vlastně podle ní povedlo samotné omlazení, kvůli kterému se do testování přihlásila?


Usměvavá testerka heena je s výsledky liftingu spokojená a do rukou odborníků z Perfect Clinic by se podle svých slov svěřila určitě znovu.

„S výsledkem zákroku jsem spokojená. Efekt je velmi přirozený a já jsem se vrátila zpět v čase. Pleť je vypnutá a jemnější. Jsem zvědavá na to, jak dlouho efekt vydrží. Nitě se vstřebají po osmi měsících, ale místo nich se vytvářejí nové kolagenové srůsty,” popisuje.

A jak s odstupem hodnotí rozhodnutí podstoupit na Perfect Clinic lifting pomocí APTOS nití?

„Perfect Clinic je skvělou klinikou s pečlivou a precizní paní doktorkou. Do jejich rukou bych se svěřila určitě znovu,” uzavírá usměvavá testerka heena.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat