Krajková podprsenka se musí umět nosit

Ty tam jsou doby, kdy vykouknuté ramínko od podprsenky bylo módním faux pas. Naopak, dnes by měla být hezká podprsenka vidět! Braletku lze nosit očím na obdiv. Máte doma jednu?

„Braletka“ je něco jako hybrid mezi sportovní a krajkovou podprsenkou. Kostice u ní nenajdete, nicméně i tak poprsí poskytuje přirozený tvar a lehkou oporu. Navíc je v módě hrdě ji vystavovat společně se svrchními vrstvami oblečení. Kdekdo by mohl namítnout, že právě v tomhle se neliší od ostatních druhů podprsenek, ale opak je pravdou. Existuje víc než jeden správný způsob nošení. Který si zamilujete právě vy?

Pod kašmírový svetr

Nesmrtelná je kombinace tmavých džínsů a kašmírového svetru, jehož výstřih je tak veliký, že jeden „spadlý“ rukáv odhaluje rameno. Vykukující bralette už jen dokresluje celkový outfit.

Džíny s vysokým pasem

Pokud má tento typ podprsenky dost širokou spodní krajku, jedná se vlastně o šperk a plnohodnotný kousek oblečení, který by se určitě neměl schovávat. Ti odvážnější proto vědí, že v létě zabodují s pomocí džínsů s vysokým pasem a „braletkou“. Aby model nepůsobil příliš vulgárně, je vhodné jej doplnit dlouhým, lehkým kardiganem.

Se šortkami

Jelikož bralette zastává i funkci letního topu, vyloženě se hodí i ke kraťasům jakéhokoli typu. Pokud zvolíte správný typ této podprsenky, bude vám v takové kombinaci nesmírně dobře.

Pod čistou bílou košili

Milujete sukně? Výborně. K nim se báječně hodí klasická bílá košile, vpředu uvázaná na uzel. Pod ní pochopitelně prosvítá „braletka“.

Pod pletený nebo kterýkoli jiný top

Teplé počasí přeje odhalené pokožce a topům. Jelikož bralette je univerzální podprsenkou, u které je dovoleno vše, nebojte se ji obléknout právě i pod svůj oblíbený topík. A co k němu? Džínsy, sukni nebo kraťasy.

Pod koženou bundu

Není třeba komentáře. Podprsenka, která má mezi košíčky zajímavé šněrování, se prostě musí ukázat! Pro chladnější dny zvolte ženskou koženkovou bundu a nikdo vás během této sezony nepřehlédne.

V kombinaci s vykrojenými nátělníky

Hluboké průramky dámského nátělníku v prodloužené délce jsou to pravé pro každou bralette. Vsaďte na kontrasty. Nátělník může být bílý, zatímco podprsenka třeba černá. Léto však přeje hlavně odvážným a pestrým barvám, takže klidně zapojte i neonové odstíny. Tak teď už je jasné, že bez „braletky“ se zkrátka neobejdete!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat