Emu olej zkrotí i nevkusně kudrnatou hřívu

Znáte emu olej? Je stále populárnějším trendem. Tento přírodní olej zastavuje vypadávání vlasů, a dokonce pomáhá vypěstovat vlasy nové. Jak se aplikuje a proč k němu vzhlížejí i majitelky kudrnatých pramenů?

Emu olej představuje jedinečný koktejl živin, který se vyrábí extrahováním z tuku emu, velkého nelétavého ptáku žijícího v Austrálii. Tento olej se používá pro všechny různé kosmetické účely a je zvláště dobře známý pro účinky na růst vlasů a zdraví pokožky hlavy.

Obecně platí, že přípravky obsahující olej z emu hnědého působí úspěšně tím, že olej opravdu proniká kůží. Tato prokázaná a unikátní vlastnost zaručuje, že se do podkoží dostanou navíc i další důležité léčivé látky. Proto je emu zázrak žádanou surovinou a ceněným prostředkem, který má změkčující a zvláčňující schopnosti.

Mnohé protizánětlivé přínosy tohoto oleje jsou připisovány vysokým koncentracím mastných kyselin, jmenovitě nenasyceným tukům, včetně omega-3, omega-6 a omega-9. Tyto nenasycené tuky mohou mít mnoho pozitivních účinků na tělo. Co všechno se stane, když své vlasy s emu olejem seznámíte?

Konec vypadávání

Mastné kyseliny v tomto oleji mohou posílit vlasové folikuly a zabránit zánětu nebo infekci, která se podílí na ztrátě vlasů.

Zkrocení kudrnatých vlasů

Emu olej přirozeně vyhlazuje neposlušné, nepoddajné a kudrnaté vlasy. Jeho další neuvěřitelnou schopností je, že se dobře vstřebá a na vlasech nezanechává mastný film a naopak jim dodává pouze zdravý lesk!

Silné vlasy

Některé zkušenosti poukazují na to, že používání tohoto oleje může stimulovat růst kštice a přispívat k jejímu objemu. Ve skutečnosti si ti, kdo o své vlasy přišli, nemohou vynachválit, že pravidelné používání uvedené kosmetické i farmaceutické nezbytnosti probudilo jejich folikuly k aktivitě.

Pokud to s emu olejem zkusíte i vy, nalijte 5 až 10 kapek do svých dlaní. Prsty pak vetřete požadované množství do pokožky hlavy a vlasů (od kořínků po konečky). Zakryjte si hlavu igelitovým sáčkem a nahřátým ručníkem a nechte působit 5 až 20 minut. Na závěr vlasy umyjte teplou vodou a šamponem. Díky pravidelné aplikaci se výsledky dostaví za několik týdnů, ale účinky se u každého člověka mohou lišit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat