Léto si říká o svůdnější dekolt

Málokterá žena se o dekolt stará tak, jak by pokožka potřebovala. Pokud si z léta nechcete odnést pigmentové skvrny, vrásky a povislou kůži, měla byste mu každý den věnovat pár minut.

Čistěte

Důležité je pokožku pravidelně zbavovat odumřelých částeček kůže pomocí peelingu, čímž dochází také k prokrvení a vypnutí pokožky dekoltu. Pravidelné masáže a peeling zlepší také vstřebávání kosmetiky. K hloubkovému čištění můžete jednou týdně přidat regenerační masku, která pokožku vyživí. Úplně vám postačí menší ručník namočený v teplém olivovém oleji. Nechte na těle patnáct minut a poté dekolt omyjte a jemně osušte.

Hydratujte

Pořiďte si speciální krém nebo hydratační sérum, které je určeno pro ošetřování dekoltu. Ačkoli se vám to může zdát jako zbytečná investice, věřte, že má své opodstatnění. Krémy a tělová mléka, která běžně používáte na zbytek těla, nejsou pro použití v letních dnech příliš vhodná. Bývají hutné a mastné a nedovolí pokožce dýchat. Přípravky určené pro péči o dekolt a poprsí mají také schopnost vypínání pokožky, což je v tomto případě více než žádoucí.

Cvičte

Abyste měly krásná prsa a dekolt, je potřeba vynaložit trochu více úsilí, než jen dvakrát denně tyto partie promazat. Nemusíte trávit hodiny v posilovně, aby byl výsledek patrný. Stačí provádět ty správné cviky jen pár minut denně. Ideálním pohybem je plavání, veslování, kliky nebo předpažování s činkami.

Chraňte

Jednou z nejdůležitějších věcí, kterou pro svůj dekolt musíte udělat, je patřičná ochrana před slunečními paprsky. Jak již bylo řečeno, pokožka dekoltu je srovnatelná s tou, kterou máme na obličeji a obličej vždy chráníme nejvyšším faktorem. To samé tedy platí i pro dekolt a prsa. Nebojte se, že byste se přes vysoký faktor neopálily, sluníčko snadno pronikne i přes něj. Pomůže vám však, abyste se nespálily, a zpomalí stárnutí pokožky. Krém používejte několikrát denně a to i tehdy, máte-li kůži zakrytou oblečením.

Zdroj: názor autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat