Kosmetické vymoženosti, které nefungují

Babských rad, osvědčených receptů a moderních „udělátek“, které pomohou naší pleti k dokonalosti, existuje nespočet. Zaměřili jsme se například na rady, které si lidé předávají už po generace a přitom vůbec nefungují a také na „vychytávky“ které fungují, ačkoli byste to možná nečekali.

Zubní pasta

Opar nebo pupínek? „Plácni na to kolgejtku!“ Že už jste tohle někde slyšeli? No jistě! Jde o jednu z nejčastěji doporučovaných metod, trápí-li vás nějaký ten pupínek či tvořící se opar. Pravda je ale taková, že ačkoli zubní pasta má schopnost vysušovat, umí také vcelku dobře dráždit. Pokud tedy budete mít štěstí a neublíží vám, rozhodně ničemu neprospěje.

Krémy proti celulitidě a pro větší ňadra

Vážně si myslíte, že se velikost vašeho hrudníku změní pouhým nanášením krému? Nebo že vás od dolíčků na pozadí zachrání mast na celulitidu? Tak to vás zklameme. Ačkoli na trhu existují krémy, které pomáhají udržet pokožce pružnost a podporují její vypnutí, čímž se může problém v daných partií zdát o něco menší, dolíčky tam stále jsou. A pokud nezačnete zdravě jíst, hodně pít a trochu cvičit, budou tam stále.

Pivo pro zdravé vlasy

Spláchnout vlasy „dvanáctkou“ nám radily už naše babičky. Jestliže jste si ale dosud mysleli, že to nemůže fungovat, jste na omylu! Pivo skutečně dokáže zpevnit naše vlasy a zmírnit jejich vypadávání, a to díky proteinu, který je obsažen ve sladu a chmelu. Tak šup do sprchy!

Šampony pro růst vlasů

Neexistuje nic, co by pomohlo urychlit růst vlasů zvenčí. Jestliže toužíte po bujné kštici, budete muset podpořit své tělo zevnitř. Zdravá výživa a doplnění vitaminů je mnohem lepším pomocníkem, než kdejaký šampon nebo drahá maska. Zásadní roli také hraje genetická výbava.

Včelí pomocník

Toužíte-li po krásné pleti, zapomeňte na drahé krémy a pořiďte si pořádnou sklenici kvalitního medu. Med působí antisepticky a má čisticí a hojivou schopnost. Třikrát týdně si udělejte medovou masku a uvidíte, jak se vám za to vaše pleť odvděčí.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat