Nožky jako ze žurnálu z pohodlí domova

06.05.2020 | Krása a móda

Česnek, bílý jogurt, mátový čaj nebo vazelína. Máze něco z toho po ruce? V tom případě vám v tom, abyste chodidla a paty připravili na letní sezonu, vůbec nic nebrání.

I když astronomické léto letošního roku oficiálně započne 20. června, a to přesně ve 23 hodin a 43 minut, venkovní teploty nám ho věrně připomínají už teď. Kdo by se tedy chtěl potit v uzavřených botách? Místo nich opět přichází na scénu daleko pohodlnější modely, jako jsou třeba sandály či žabky. A s tím souvisí vcelku důležitý dotaz. V jaké kondici jsou teď vaše nohy? Zbavte se suché kůže a jejich viditelné hrubosti pomocí osvědčených prostředků. Které nabízejí své služby?

Vazelíno, vítej mezi námi

Kolik stojí jedno balení vazelíny? Asi se shodneme v tom, že takovou investici nelze ani v nejmenším považovat za likvidační. Už jste slyšeli o tom, že pokud si vazelínu budete před spaním vtírat chodidel, zjemníte tvrdou pokožku, která je všechno, jen ne příjemná a atraktivní? Pro maximální efekt ji můžete smíchat s trochou citronové šťávy. Aby se tato procedura obešla bez mastných skvrn na prostěradle i ostatních lůžkovinách, vklouzněte po každé aplikaci do bavlněných ponožek.

Také česnek přidá ruku k dílu

Existuje i další možnost celonoční a tím pádem bezpracné kúry. A hlavní ingrediencí je v tomto případě česnek. Ano, zrak vás nešálí a čtete správně. Rozdrťte pár strouzků v hmoždíři a vzniklou pastou si důkladně promažte paty i celou spodní část nohou. Aromatický „nános“ pak už zbývá jen překrýt nepropustnou tkaninou, nejlépe opět ponožkami. Po pár opakováních s ohledem na rozsah i hloubku hrubé kůže budete vypadat, jako byste právě absolvovali pedikúru v luxusním kosmetickém salonu.

Řešením je i jogurt s mátou

Že bílý jogurt není jenom k jídlu, to je nejspíš zbytečné připomínat, neboť tvoří základ mnoha zkrášlujících zlepšováků. Všechny se ale zdaleka netýkají jenom obličeje. Sametová chodidla, která lákají k pohlazení, vám zajistí kombinace bílého jogurtu s mátovým čajem. Jakmile získanou „kaši“ nenesete od prstů až po kotníky, zabalte končetiny ještě do froté ručníku. Bohatě stačí tak na půl hodiny.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat