Jak vybrat pánské džíny: Pro ženu nelehký úkol

21.07.2020 | Krása a móda

Nakupovat oblečení někomu jinému je vždy poměrně složité. A není se čemu divit, vždyť i malé dítě ví, že je nejlepší si každé oděvy předem vyzkoušet a až poté do nich jít. Přesto se najdou muži, kteří chodí doslova jako vlk v kůži a nenechají si poradit, že už byl nejvyšší čas zajít koupit nějaké nové trendy kousky oděvů. V každém případě se do toho můžete vložit a něco hezkého mu koupit. Optimální je začít pánskými džínami. Podle čeho vybrat ty správné? To vám prozradíme v následujících řádcích.

Jak zjistit velikost?

Vcelku jednoduše, tabulku velikostí mají v každém spolehlivém eshopu i kamenné prodejně. Orientovat byste se měla především podle toho, jak je na tom váš partner v pase. Stačí si vzít krejčovský metr a změřit ho, nic složitého. Pak už se zaměříte hlavně na střih a barvu džínů. Alternativ je hodně, o čemž se ostatně přesvědčíte.

Moře střihů, z nichž lze vybírat

U džínů se lze setkat se spoustou různých zajímavých střihů, které vypadají na té či oné postavě dobře. Jestliže nechcete příliš přemýšlet nad konkrétním střihem pro postavu toho vašeho, vybírejte pánské džíny označené jako Straight. Vyznačují se pravidelným pasem a rovným střihem nohavic. Jsou univerzální a hodí pro všechny typy postavy. Mezi zajímavé střihy se řadí také skinny džíny, jež jsou poměrně úzké. Tenký střih slibuje i varianta slim. V neposlední řadě nelze zapomenout ani na širší bootcut nebo volné modely relaxed.

Barva je jen na vás

Když už se ten váš nemůže rozhodnout, musíte mu pomoct také s barevným odstínem jeho nových kalhot. Jakési tradiční jsou tmavě modré variace, nicméně zvolit můžete také ryze světle modré džíny. Pokud spíše prahnete po originalitě a netradičním pojetí, vsaďte na jakékoli jiné barvy. K dispozici bývá široká paleta od černé až po zelenou či červenou.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pizza šneci

(1 hlasů)

Pikantní polévka z karotky

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat