Udělejte podzimní průvan v nacpaném šatníku

Žádná šatní skříň není nafukovací, bohužel. Nebo bohudík? Alespoň v ní nemusíte schraňovat poklady, které vám nejsou k ničemu. Že žádné takové nemáte? Podívejte se ještě jednou, možná se budete divit…

Zase stojíte před přeplněnou skříní a bědujete, že nemůžete nic najít? Možná je to tím, že v ní máte spoustu nepotřebných věcí, které zbytečně zabírají místo. Je tedy nejvyšší čas na důkladné provětrání! Čeho byste se asi měli zbavit?

Pryč se vším, co má vadu

Někde chybí knoflík, který už samozřejmě dávno nemáte, jinde je zase velká díra nebo skvrna, co odolala mnoha pokusům o vyčištění. A všechno to většinou končí v šuplíku, kde je uskladněné oblečení „na doma“. Ale řekněme si upřímně – není tahle sbírka větší, než vaše úložné prostory unesou? Ponechte si jen kousky, které skutečně občas nosíte, a se zbytkem se rozlučte.

Sentiment minulých vztahů

Bývalý přítel si u vás zapomněl košili a ten předminulý zase tričko i trenýrky? A proč to stále máte v šatníku? Odpoutejte se od minulosti i od věcí, které vám rozchody připomínají. Vám nebudou k ničemu a nový partner si je na sebe asi nevezme, že?

Historické trendy, kterým už odzvonilo

Je pravda, že trendy se vracejí se železnou pravidelností. Ale rozhodně to neplatí pro všechny! Proč tedy čekat, jestli se vaše letité kousky neoctnou zase na výsluní oděvního průmyslu? Raději je nahraďte novými a nadčasovými, které z módy nikdy nevyjdou.

Nechtěné dary

Babička je sice dobrá duše, ale pořád jaksi nechápe, že ty kousavé svetry a šály nejsou úplně vaše gusto. A že jste jich za ty roky pod vánočním stromečkem nenašla zrovna málo! Proč ale schraňovat něco, co vám způsobuje vyrážky…

Tohle byla chyba

Asi každý člověk si někdy koupil oblečení, u kterého následně zjistil, že se v něm vůbec necítí. A ani po roce se na tom mnoho nezměnilo. Víte o tom svoje, protože pár takových neuvážených nákupů vám už dlouho visí na ramínku? K čemu, když na ně nikdy nepřišla řada a pravděpodobně ani nepřijde?






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat