Staré módní trendy co nerezaví

„Zvonáče“ nebo kalhoty s vysokým pasem? Pokud je máte, pečujte o ně s tou největší láskou, protože jde o nesmrtelné módní evergreeny. Stejně jako špičaté boty, jejichž návrat na výsluní jsme slavili už mnohokrát.

Že staré rovná se nemoderní, neúčelné nepotřebné? Jestli tato rovnice někde platí, pak určitě ne v módním průmyslu. Koneckonců, důkazů existuje hned několik. Které trendy z přehlídkových mol mizí jen proto, aby se za pár let s největší pompou zase objevily?

Vysoký pas? Praktičnost, co neomrzí

Kalhoty s vysokým pasem jsou opět v kurzu. Pokolikáté už, spočetl to někdo? Každopádně je to asi dobře, že je návrháři neustále oprašují a nevídáme je jen v hudebních klipech retro kanálů! Vždyť co si budeme namlouvat – „bokovky“ jsou sice fajn a mají své nesporné kouzlo, ale ledviny příliš nezahřejí. Opakovaně tedy vítězí účelnost v podobě mnohem vyšších kalhot, čemuž pravděpodobně odpovídá i menší spotřeba urologického čaje. A bod navíc? Dá se s nimi zamaskovat nejeden drobný nedostatek!

Zvonové kalhoty neřekly poslední slovo

Pomyslná hrana zvonila kalhotám s rozšířenými nohavicemi již několikrát. A stejně jde o trend, na který se tvůrcům oblečení nějak nedaří zapomenout. Důvod je ovšem záhadou, protože o praktičnost tu zřejmě moc nejde. Ostatně, kdo se někdy ve „zvonáčích“ projel na kole, ten ví svoje… I tak je tento kousek považován za nesmrtelný evergreen, a to už od 70. let, když v něm vystupovali všichni členové švédské popové skupiny ABBA.

Špičaté boty jsou jako bumerang

Boty s výraznou špičkou se poprvé objevily na scéně v 60. letech minulého století. A byl to jedním slovem poprask, protože se snad nenosilo nic jiného. Později do obuvnictví pronikly poněkud kulatější tvary a nejeden palec u nohy si oddechl, že nepohodlí konečně končilo. Stejně jako otlaky a odřeniny! Ne nadlouho ovšem, protože slavný comeback špičatých lodiček, kozaček i polobotek se slavil ještě několikrát. A teď se přiznejte, kolik párů máte v botníku právě vy?






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat