Přiznaná tanga jsou opět na scéně

Tak jsme se nějak vrátili v čase, přátelé. A to o pěkných pár let. Vypadá to, že viditelná tanga se zase hlásí o slovo. Co na to ale gynekologové, jaký mají na celou věc názor?

Kdo udává módní trendy? Kromě světoznámých návrhářů samozřejmě i celebrity, byť se mnohdy inspirují tím, co se nosilo v dávné minulosti. O jeden takový comeback se nedávno postarala ikona Kim Kardashian, kterou sledují statisíce fanoušků. Je tedy hodně pravděpodobné, že styl, v němž se nechala zvěčnit, teď budeme vídat na každém rohu. Je to dobře, nebo špatně?

Holka, něco ti tam kouká

Manželka rappera Kanyeho Westa tuhle na sociální síti sdílela momentku z focení pro jistou prestižní značku. Na tom by asi nebylo nic tak zvláštního, neboť tahle brunetka svými fotografiemi zásobuje virtuální svět den co den. Co na snímku ale rozhodně upoutalo, to byl nejen pramen prodloužených vlasů ležící vedle hvězdy (chybička se holt vloudila), ale i šňůrky červeného spodního prádla, které v šatech s hluboko vykrojenými zády nešlo přehlédnout. Znamená to tedy, že se opět vrací „přiznaná tanga“?

Když je máš, tak je ukaž!

Prádlo, které ledabyle vykukovalo z kalhot i sukní, se nosilo na přelomu tisíciletí. Tehdy šlo sice o oblíbený trend náctiletých dívek, ale pro Kim Kardashian rok narození vůbec nic neznamená, protože se rozhodla, že ho opráší v plné síle. Co na tom, že před pár dny oslavila čtyřicáté narozeniny! Její sledující i fanoušci nápad chválí, přičemž dělají revizi svých prádelníků. A gynekologové se pomalu připravují na nápor v ordinacích. Ona totiž taková tanga nepatří mezi to nejlepší, do čeho se klín dá zahalit.

Pozor, kalhotkové nebezpečí

Tanga, i když hodně vyhledávaná pro svou nenápadnost, nejsou pro delší nošení vůbec vhodná, varují odborníci. Mechanicky dráždí intimní partie, které jsou pak mnohem náchylnější ke vzniku infekce – zvláště, když si je vytáhnete skoro až k pasu. Tento střih kalhotek navíc usnadňuje přesun bakterií z oblasti konečníku a pochvy k močové trubici. Celou situaci zhoršuje i fakt, že převážná většina tang je vyrobená z neprodyšných a syntetických materiálů, což zase zvyšuje pravděpodobnost alergických reakcí. Ty na nejcitlivějším místě těla asi nechcete…






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat