Sváteční outfit bez šatů

Šaty jsou sice nejuniverzálnější oblečení pro jakoukoli příležitost. Ale chtěli byste si na silvestrovskou party obléct něco trochu jiného? Pak si vyberte z následujících nápadů.

Slušivý sváteční outfit nemusí vždy znamenat šaty a punčochy. Kalhoty, flitrová halenka, metalická sukně, peříčkový top, nebo dokonce oversized svetr se hodí báječně i pro sváteční dny.

Čím nahradit šaty

S trochou kreativity, odvahy a sklonem k extravaganci můžete vymyslet vzhled, který bude šatům silnou konkurencí. Co třeba vyzkoušet tohle:

Top

Halenka nebo top s flitry, výrazné kalhoty ze saténu a barevně ladící sandály nebo balerínky jsou bezesporu kombinací hodnou úspěchu.

Sukně

Metalická sukně tvoří v kombinaci s oversized svetrem rafinovanou dvojici. V takovém oblečení budete na každé party určitě přitahovat pohledy ostatních.

Kalhoty

Pokud vám ve skříni leží kalhoty v koženém vzhledu, nastal právě teď jejich čas. A s nápadně vzrušujícím peříčkovým topem dosáhne váš vzhled slavnostní charakter během chvilky.

Overal

S overalem jste oblečení, podobně jako s šaty, okamžitě. Plusové body má overal za to, že se s ním nemusíte bát, že by ho vítr mohl nadzvednout a ukázat víc, než byste chtěla. K slavnostnímu vzhledu pak už jen stačí doplnit ho lehce extravagantní kabelkou.

Kostým

Po skončení pracovní doby můžete kostýmkem oslnit i na after-party. Stačí jen vyměnit boty a použít rtěnku s výraznou barvou.

Zdroj: https://stylecaster.com/holiday-party-outfits-not-dresses/, https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/fashion/advice/a5860/tomboy-chic-outfit-inspiration/






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Krůtí prsa s houbami

(9 hlasů)

Vepřové kotlety s hruškami

(4 hlasů)

Slaninové brambory

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:49
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat