Přizpůsobte svůj šatník barvě vlasů

Růžová, modrá, červená či smaragdově zelená. Ke komu se tyto barvy hodí nejvíce? Podtrhnou půvab blondýnek, nebo spíše brunetek?

Co barva vlasů, to jiná povaha? Prý ano. A kdyby jenom to! Některé výzkumy nenápadně naznačují, že odstín hřívy odhalí i pikantnosti milostného života. Zda se tomu dá věřit, těžko soudit. Každopádně jisté je, že pokud se s korunou krásy sladí oblečení, nemůže z toho vzejít nic jiného, než povedený outfit. A jak to vypadá v praxi?

Blondýnky udělají terno s výraznými kontrasty

Netřeba zastírat, že nejtypičtější barvou pro blondýnky je růžová, o což se nejvíce zasadila kultovní panenka Barbie. Je to ale jediná slušivá trefa? Tak to ani náhodou. Majitelky plavých pramínků vypadají přitažlivě i v černé, která v kontrastu se světlou září kolem hlavy působí velmi rafinovaně. Správnou volbou je však i tyrkysová, kobaltově modrá, kaštanová či tmavá fialová. Za nešťastné rozhodnutí tu platí červená, která budí dojem lacinosti, upozorňují stylisté.

Brunetky vědí, že v jednoduchosti je síla

Říká se, že hnědé vlasy nejvíce podtrhnou lidskou přirozenost. Aby se to celé ale neubralo nudným směrem, je třeba vsadit na vínovou, bílou, béžovou nebo smaragdově zelenou, a to v jednotné formě. Divoké kombinace v podobě bláznivých a extravagantních vzorů totiž mohou vyústit v přeplácaný přešlap.

Černovlásky, nebojte se rudé!

Ženy s nejtemnějším odstínem hřívy mají velikou výhodu. Ať už si na sebe vezmou cokoli, nikdy nešlápnou vedle. Mimořádně vydařenou souhru jim vždy zajistí rudá, která je pro ně naprosto ideální. To stejné ovšem neplatí pro hnědou, protože ta ve stínu černého účesu nejenže nevynikne, ale úplně zapadne, radí módní experti.

Zrzky naleznou inspiraci v přírodě

Co zrzkám rozhodně nelze upřít? Jejich nepřehlédnutelnost, která budí pozornost vždy a všude. Víte o tom své? Pokud na sebe chcete ještě více „ukázat“, zahalte se do typicky přírodních barev, dají patřičně vyniknout vašemu půvabu. Nemusíte se však stranit ani decentní bílé. Vyvarovat byste se naopak měla sytě žluté, která se k vám ani trochu nehodí.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat