Zvládněte rychlý účes i bez kadeřníka

Při právě probíhajícím lockdownu musejí mít zavřeno i kadeřníci, což pro nás znamená – dát sbohem novému sestřihu. Ale s následujícími rychlými účesy přečkáte i tuhle fázi ve vší eleganci.

S každým prodloužením lockdownu může více, či méně propadáte panice, protože klesá vaše šance na čerstvý sestřih nebo upravený účes od kadeřníka. I přes veškeré zklamání a možné potíže odolejte pokušení a držte svoje ruce raději dál od nůžek a vlastnoručního barvení. Máme pro vás několik účesů, se kterými do další návštěvy kadeřníka v pohodě vydržíte.

Pro krátké vlasy

Rozhodla jste se pro krátké sestřih teprve nedávno? No všichni víme, že krátké vlasy potřebují zastřihávat nejčastěji, ale přesto to nemusí být důvod k zoufání. Vezměte si třeba příklad v herečce Michelle Williams. Můžete si svoje lehce přerostlé vlasy česat dozadu a dodat jim nový vzhled. Na elegantní vlnu použijte kulatý kartáč a dostatek přípravku na zvětšení objemu nebo laku na vlasy. Také čelenky nebo stuhy vám pomohou tuto etapu překonat prakticky a zároveň velmi žensky.

Pro polodlouhé vlasy

Tato délka způsobuje asi nejméně obtíží, protože máte v podstatě nekonečně mnoho možností, jak je upravit. Krásný příklad je francouzský cop zakončený drdolem. Tahle varianta totiž efektivně schová dorůstající vlasy a je ideální pro téměř všechny.

Sestříhané vlasy

Pokud máte vlasy sestříhané, je nejlepším řešením je lehce zvlnit. Vlny propůjčí vlasům jemný přechod, čímž se drobné nedostatky krásně vyrovnají nebo zakryjí. Rozdělte prameny podle délky a natočte je žehličkou nebo kulmou.

Když odrůstají barvené vlasy

Jestliže chcete zabránit barevným experimentům a následnému zklamání, použijte raději šátky nebo čelenky. Načešte vlasy dozadu a čelenku nebo šátek dejte tak, aby překrývaly všechny nedostatky. Zároveň budete vypadat moderně a elegantně.

Přerostlá ofina

Odrůstající ofina může být opravdu hodně frustrující. Abyste ji dostali z očí, použijte jednoduše gumičku a udělejte si z ní culík. Z culíku můžete udělat lehce neupravený drdol na temeni hlavy.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat