Komentáře k článku

Monika Z. 22.02.2021

Když jde o celebritu s pěknou postavou, tak proč ne, jen to nesmí vypadat moc lacině, to určitě na červený koberec nepatří.

xxkouckaxx 21.02.2021

všeho s mírou , má se nechat místo pro představivost

Tonny Montana 21.02.2021

Agáta Hanychová by neměla odhalovat svoje vepřová kolena.kdo se má na to koukat .Máje fakt hnusný!!!!

Franta 21.02.2021

V každém případě má být vkusná a potom nechat vyniknout ženskost je dobré.

ptpa 21.02.2021

Pokud je celá přírodní tak mi to nevadí

Eman Fiala 21.02.2021

Nevadí mi, že se ženy odhalují, chybí jim jen vkus a estetika. Fotil jsem i nahé ženy, ty uplně nahé nebyly nic moc, teprve až se připravily k focení, tak tak nějak prokoukly. Žena by měla vypadat přirozeně i nahá, to není proti estetice, ale neměla by vypadat jako prostitutka na štychu.

Venca 20.02.2021

Ženy se vždy snažily ovládat muže přes svou sexualitu. Vystavovat své "vnady" a tím lovit "ekonomické přátele" je staré jako lidstvo samo! Žádná změna v historii.

mirek 20.02.2021

ceske zeny by se NIKDY neukazali pry v pruhlednych nebo průsvitných??? tak to kecaj, tluste chodi v legínách o 2 cisla mensi a po natahnuti na tluste neco je to jako zaclona,na koupak jdou v tangach, teda myslim ono neni vlastne skoro nic z te latky videt jak je obtekla sadlem ale NIKDY by se neukazali nepruhlednych satech. tak to je ceske pokrytectvi.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat