Jarní trendy móda v duchu klasiky

To poslední, co byste chtěla, je naprosto zapadnout v módním davu? Pak asi takový trenčkot a typicky jarní květinové šaty nebudou nic pro vás. To stejné zřejmě platí také v případě lodiček s otevřenou špičkou.

Každé roční období s sebou nese nejen specifické počasí, ale i módní trendy. V současné době se všechno pochopitelně točí okolo těch jarních, jež příjemně korespondují s příjemnými venkovními teplotami. Ty, na které se v následujících řádcích zaměříme, jsou vyhledávané, stylové, krásné a atraktivní. V podstatě mají jedinou drobnou „vadu“. Bývají k vidění naprosto všude, takže v nich na kdovíjakou originalitu rovnou zapomeňte.

Trenčkot se hodí ke všemu

Trenčkot je jakožto delší lehčí kabát skutečně nedocenitelným oděvním kouskem. Perfektně ladí k pracovnímu kostýmku, takže vám po cestě na ranní poradu určitě nebude chladno. Naprosto božsky ale vypadá i tehdy, když k němu obléknete džínsy a tenisky. Nebo sukni, legíny či kalhoty s rozšířenými nohavicemi. Je totiž báječně univerzální a všestrannost je jeho druhé jméno! Trochu ozvláštnit se dá výraznějším páskem, šátkem nebo lesklou broží. Přece odkdy mají módní fantazie nějaké meze?

Květy všude, kam se podíváš

Tričko, tílko, sako nebo svetr s motivem květin? Něco takového je aktuálně k vidění téměř na každém kroku i titulní straně lifestylového magazínu. Záplava barevných vzorů a okvětních lístků se samozřejmě objevuje také na špercích, šatech, kabelkách, vlasových ozdobách i dokonce i zavazadlech a krytech mobilních telefonů. Co naplat, k jaru tohle prostě neodmyslitelně patří…

Otevřené lodičky jako vítaná změna

Otevřené lodičky? To je, oč tu běží! Ať už mají „větrací“ patu či špičku, jsou zbožňovaným chráněncem dámských botníků. A to ze zřejmého důvodu. Po nekonečně dlouhých zimních měsících v uzavřených kozačkách se ženské nohy zase mohou „nadýchat“ čerstvého vzduchu. A také v plné parádě ukázat bezchybnou pedikúru, na což se jistě těšila nejedna příslušnice něžného pohlaví.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat