Úspěšné modelky i s vadami na kráse

Ohromná mezera mezi předními zuby, výrazné skvrny na kůži nebo Downův syndrom? Ne, tohle už v módním průmyslu není považováno za handicap, ale naopak velkou výhodu, která přidává na půvabu!

Co člověk, to jiný názor na to, jak má vypadat ideální žena. Už dávno ale neplatí, že ve světě modelingu prorazí jen taková, která má bezchybnou pleť, husté vlasy a dokonale souměrnou postavu. Trendy se mění a vady už se nejenže tolerují, ale i vyhledávají! Zde jsou hned tři ztělesněné důkazy, jež potvrzují tvrzení, že krása spočívá v očích toho, kdo se dívá. Tyhle modelky své nedostatky proměnily ve výhodu!

Winnie Harlow má dvoubarevnou kůži. No a?

Nemoc zvaná vitiligo je velmi vzácná. Trpí jí pouhé dvě procenta populace a charakterizuje ji ztráta kožního pigmentu. Na pokožce pacienta se objevují světlé skvrny nepravidelných tvarů, nejčastěji pak okolo úst, očí, třísel a prstů. Kdekdo by řekl, že je to důvod k pořádně špatné náladě. Nikoli však pro Winnie Harlow pocházející z amerického Toronta, která se právě díky černobílé „flekaté kůži“ stala naprostou senzací módního průmyslu. Ona sama se za nemocnou nepovažuje a nabádá své fanoušky, aby nikdy nikoho „neškatulkovali“ kvůli neobvyklému vzhledu.

Slick Woods nemá perfektní chrup

I z obrovské mezery mezi předními zuby lze udělat jedinečnou přednost. A když se k tomu přidá ještě účes „na ježka“, a to v rozličných výrazných barvách, jde o popis čokoládové modelky Slick Woods. Tu v dětství spolužáci nazývali ošklivým káčátkem, přičemž se jí všemožně posmívali. Nejeden z nich se dnes asi stydí, když Slick Woods vídá na titulních stránkách lifestylových časopisů!

Kate Grant boduje i s mentální retardací

Severoirská modelka Kate Grant se narodila s Downovým syndromem. Už jako malá holčička však snila o tom, že se jednoho dne projde po přehlídkovém mole a budou na ni mířit světla reflektorů. Rodiče se jí to snažili umožnit, proto s ní obcházeli nejrůznější konkurzy, castingy a agentury. Po mnoha a mnoha odmítnutích se na Kate Grant konečně usmálo štěstí a svůj sen si skutečně splnila. A má jeden úspěch za druhým!
 

Veškeré názory a tvrzení jsou dílem autora článku.

Zdroje: www.usatoday.com






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat