Živočišné uhlí podpoří mnoha způsoby krásu

Připravují vás o nervy černé tečky či snad šediny? Nebo se trápíte kvůli akné a ochablé pleti? Sáhněte do šuplíku, ve kterém máte uschované živočišné uhlí!

Živočišné uhlí se zpravidla využívá k léčbě akutních průjmů, střevních infekcí, jaterních potíží, syndromu dráždivého tračníku i nadměrné plynatosti. A řekněme si upřímně – koho z nás tento volně prodejný medikament už v krizi nezachránil! Proč pole jeho působení ale ještě nerozšířit? Vždyť s ním lze podstatně vylepšit nejen zdravotní stav, ale i kvalitu pleti a vlasů. Tohle jsou jeho famózní schopnosti!

Čisťounké póry a delší mládí

Živočišné neboli aktivní uhlí má silný detoxikační potenciál. A s nečistotami, které vytvářejí příhodné podmínky pro akné, černé tečky, ekzémy i vyrážky, si servítky nebere. I vědci potvrzují, že proniká hluboko do pokožky a všech jejích pórů, přičemž z nich odstraňuje toxiny, odumřelé buňky, pozůstatky líčidel, prach a všechno, co během dne na tváři ulpělo. To ji rozjasní, vyhladí, zpevní a zjemní. Tento důkladný úklid samozřejmě přispěje i k mladistvé vizáži, které se jistě bránit nebudete. Jednu či dvě tablety rozdrťte a promíchejte s trochou vody, čímž vznikne snadno aplikovatelná maska. Pro maximální zkrášlující účinek se do ní dá přidat i gel z rostliny aloe very nebo třeba rybí olej.

Čistá pokožka hlavy = zdravé vlasy

Z průzkumu, za nímž stojí server picodi.com, vyplynulo, že průměrná žena má doma 21 kosmetických produktů. Mezi nimi samozřejmě nechybějí ani klasické a suché šampony, kondicionéry, zpevňující pěnová tužidla a vosky. Nic proti nim, ovšem jejich zbytky se hromadí na pokožce hlavy a ucpávají vlasové folikuly, což vede k nadměrnému vypadávání, pomalému růstu, lámavosti, ztrátě objemu i obecně zhoršenému stavu hřívy. Naštěstí je tu ale zmíněné uhlí! Vmíchejte ho čas od času do šamponu při běžném mytí, naváže na sebe nastřádané chemikálie, které stojí mezi vámi a dokonalým účesem. A když už jsme u toho…

Likvidace šedin za hubičku

Patříte-li mezi tmavovlásky, můžete se pomocí živočišného léku zbavit i šedin. Na rozdíl od komerčních barev neobsahuje dráždivé složky, jež se až podezřele často dávají do souvislosti s rakovinou. Stačí ho jen rozmíchat ve vodě v takovém poměru, který zajistí hutnou pastu. Tu pak naneste po celé délce, nechte působit 60 minut a poté smyjte.

Zdroje: wellnessbin.com, spagoddess.com






Celkem 2 komentářů

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat