Kdy už opravdu nemáte věk na dlouhé vlasy

Co je to za nesmysl?! ptáte se? My také, a tak nás výsledky jedné takové studie velmi zajímaly…

Pro mnoho žen jsou dlouhé vlasy synonymem ženství. Cítíme se v nich mnohem více sexy a krásnější a také dlouhé vlasy nabízejí mnohem více prostoru, co se týče různých vlasových stylizací. Co pro nás ale dlouhé vlasy rozhodně nejsou? Nic, co by znamenalo nějakou věkovou hranici.

Ale přesně na tohle chtěly výsledky jedné britské studie poukázat. Podle ní by totiž ženy od 53 let měly se svými dlouhými vlasy udělat krátký proces.

Podívejte se na hvězdy

Co nás ale překvapilo, bylo, že v anketě neodpovídali muži, ale 2000 žen! A ty jsou, alespoň ve Velké Británii, opravdu kritické, pokud jde o dlouhé vlasy u starších žen.

A zdá se, že to platí i pro filmové hvězdy: britské herečky Judy Dench (86) nebo Emma Thompson (62) své krátké vlasy milují a Tilda Swinton (60) taky. Existuje tedy opravdu něco jako „správný věk“, kdy jsou krátké vlasy skutečně lepší? No, zůstaneme-li u celebrit – Helen Mirren a Andie MacDowell, kterým je 75 a 63 roků, a právě všechny oslnily na červeném koberci v Cannes, nosí obě dlouhé vlasy.

Co dalšího ještě „nesmíme“?

Anketa se zjevně nespokojila jen s délkou vlasů, ale vzala si na paškál i další věci. Jaké další hranice by údajně měly platit?

Bikiny se smějí nosit jen do 47, ale minisukně jsou tabu už od 35. Na boty na jehlách zapomeňte, pokud je vám víc než 51 a na vysoké kozačky, pokud jste starší 47 let. Oblíbené legíny? Tak po 45 na veřejnosti ani náhodou!

Nicméně – my se studií ovlivnit nenecháme a dál si budeme nosit vlasy i všechno ostatní přesně tak, jak budeme chtít.

Zdroj: názory autora, https://www.dailymail.co.uk/femail/article-505833/Just-does-woman-old-long-hair.html






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat