Kosmetické přednosti obyčejné vody

Kolik jste dnes vypili vody? Že to byly s bídou dvě sklenky? Tak pokud chcete zestárnout mnohonásobně rychleji a povzbudit i rozvoj akné, dobře, tu třetí si už nedávejte.

Sílu pitné vody mnoho lidí podceňuje. Nejste mezi nimi i vy? Tato „obyčejná“ tekutina nepodporuje jenom funkce všech orgánů a celkové zdraví, do značné míry ovlivňuje i kvalitu pokožky. Proč o její dostatečný příjem dbát opravdu zodpovědně? Poznejte kosmetické přednosti každé kapky, které si vaše kůže náramně užije!

Sbohem, toxiny. Už se nevracejte

Že z toxinů nekouká vůbec nic dobrého, to je všeobecně známý i nesporný fakt. Jejich hromadění v těle zvyšuje riziko celé řady závažných onemocnění, přičemž hodně škodí i pleti. Rázné odstranění těchto úhlavních nepřátel je tedy alfou i omegou krásy! A právě s ním pomáhá voda, která se postará o to, aby všechny škodlivé a nežádoucí látky odešly ze systému přirozenou cestou. Každá její sklenka přispěje k důkladné detoxikační očistě a tím i bezchybné vizáži.

Prevence akné. A to vážně

O příčinách akné se mezi dermatology vedou dlouhodobé spory. Někteří za hlavního pachatele označují nevhodnou stravu nebo chronický stres, zatímco jiní dávají vinu spíše rozbouřeným hormonům, aktivnější produkci mazu, bakteriím či genetice. Buď jak buď, pravdou pořád zůstává, že rozvoji pupínků nahrávají i výše zmíněné toxiny, jež ucpávají póry. O důvod víc, proč je vyhnat optimálním pitným režimem, nemyslíte?

Vrásky? Dejte si pohov

Jmenovaná blahodárná tekutina sice nemá žádnou chuť ani barvu, přesto strčí do kapsy kdejaký drahý krém proti stárnutí. A to s velkým klidem! Tím, že udržuje tělo stále hydratované, zachovává i pružnost a mladistvou elasticitu pokožky. Vědci prokázali již mnohokrát, že lidé, kteří pijí alespoň dva litry denně, nejsou k rozvoji vrásek tolik náchylní. Tak tento elixír nepodceňujte a dejte si o džbánek navíc. Můžete tím jen získat, o čemž se s každým pohledem do zrcadla přesvědčíte na vlastní oči.

Zdroje: pureluxemedical.com, skinkraft.com






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Pikantní polévka z karotky

(3 hlasů)

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat