Parfémy s čokoládou

Hledáte parfém, kterým se odlišíte od davu, a díky kterému se budete cítit skutečně sebevědomě a přitom uvolněně? Pokud patříte k milovníkům čokolády, její chuť vás dokáže uvolnit a zlepšit vám náladu i v těžkých chvílích, přizvěte si ji jako parťáka v podobě parfému! Ať už vás čeká náročný program se spoustou úkolů, nebo relaxační oddychový den, s čokoládově vyladěným parfémem zvládnete každou svou rutinu s lehkostí a radostí.

Vůně čokolády je pro použití v parfémech extrahována ze surových kakaových bobů a smíchána s  kořenitými nebo květinovými tóny tak, aby parfému dodaly hloubku a tajemství. Žádný z uvedených „čokoládových parfémů“ tedy rozhodně není nudný, a vybere si každý – od křehkých princezen až po náruživé a smyslné ženy, které chtějí po sobě „zanechat stopu“, kamkoli vkročí.

Parfémů laděných do čokoládových tónů je na trhu nepřeberné množství, my jsme však pro vás vybrali pětici těch nejzajímavějších, které podle nás rozhodně stojí za hřích! 

Vera Wang Princess

Každá dívka či žena touží být alespoň jednou na chvíli princeznou, a pokud jde o to, tento parfém v sobě spojuje vše, co si princezna může jen přát! Schválně, kdo by odolal sladkým meruňkám, čokoládě, vanilce či jablečnému koláči? Všechny uvedené ingredience v základu s ambrou a dřevitými tóny tvoří nádherně vyváženou vůni.

Black Orchid Tom Ford

Bohatý, smyslný, návykový a luxusní... Přesně takový je parfém s nádechem mexické čokolády Black Orchid od Toma Forda! Tato vůně vkusně kombinuje hřejivé koření, pačuli, santalové dřevo s gurmánskými tóny čokolády. Sladkou tečkou je aroma čerstvě rozkrojeného lusku vanilky. Je to moderní klasika, kterou (stejně jako svou tajnou čokoládovou skrýš) nebudete chtít sdílet!

Cartier Baiser Fou

Brasier Fou od Cartiera vás překvapí. Jedná se totiž o zcela dokonalou kompozici různých úrovní vůní, které postupně v průběhu dne uvolňují svá tajemství. Nejvýraznější roli v této kompozici zaujímá malina, ale jakmile se začne naplno rozvíjet její sladké šťavnaté aroma, objeví se další úrovně parfému s návykovou vanilkou a bílou čokoládou. Garantujeme vám, že takovou vůni ve své sbírce prostě chcete!

Hugo Boss BOSS The Scent

Vonná kompozice parfémované vody Boss The Scent je inspirována aktem svádění, a čokoláda k tomu zkrátka patří, to nám jistě dáte za pravdu! Požitek z čokolády a kakaa proto spočívá v samotném základu této svůdné vůně! Hlavu vůně tvoří sladká medová broskev a frézie, aby vytvořily jakousi „vábničku“, na kterou pomalu navazuje sofistikovaná sladkost květu Osmanthus. Mírně pikantní kakaový nádech pak promění tuto něžnou gurmánskou vůni v trochu temnější kompozici, s neodolatelnou sametovou bohatostí. Hugo Boss vyrábí typicky výjimečné vůně, a ani tato není výjimkou!

Prada Candy Night

Prada Candy Night má hřejivou a kořeněnou vůni. Tóny pomerančové esence, karamelu, čokolády, vanilky a bílého pižma činí tento parfém výrazným, a přesto nevtíravým společníkem každé dámy na úrovni. Srdce parfému jsou fazole tonka a vanilka, díky čemuž parfém zanechává ve vzduchu přetrvávající lehce orientální vůni, proto je ideální pro speciální večer nebo pro použití v chladnějším počasí.

Zdroje: www.theperfumeshop.com, www.stylecraze.com, www.parfemy-elnino.cz/






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat