Klíčová místa pro aplikaci parfému

Růže, jasmín, vanilka nebo santalové dřevo patří k nejoblíbenějším složkám parfémů. Všichni chtějí, aby ty opojné vůně z vitrín, které stojí nemalé peníze, vydržely co možná nejdéle. A víte, že to jde? Stačí je aplikovat na ta správná místa!

Dobrý parfém odráží vaši osobnost, ale je také módním doplňkem. Jeho cena závisí na mnoha faktorech, jako je kvalita suroviny použité k jeho výrobě, značka propagující parfém, drahé ozdoby typu platina či diamant na flakonu a podobně. Ty nejdražší parfémy stojí i miliony, ale bez ohledu na to, jaký druh a značku použijete, pokud jej nanesete na určitou klíčovou oblast svého těla, pravděpodobně zůstane vonět déle vonět. Takže, kam s ním?

Za uši

Oblast za ušima nebo zátylek se jeví jako ideální místo pro nanášení parfému. Je tam tenká kůže, pulzuje zde krev a vůně se lépe odpařuje. Nastříkejte si trochu parfému za uši a pravděpodobně vydrží déle než jeden den.

Pod vlasy

Jednou z klíčových oblastí, kde se parfému daří, jsou vlasy, konkrétně zóna jim blízká - zátylek. Pramen odhrňte z vašeho krku, flakonek držte pár centimetrů od kštice a zmáčkněte. Vůně se uvolní vždy, když se vlasy dají do pohybu. Vyvarujte se však stříkání parfému přímo na prameny, alkohol vlasy vysušuje a ničí.

Na spánky

Parfém nebo toaletní vodu nanášejte na místa, která se dobře prokrvují. K těm patří zápěstí či spánky, jež se řadí k pulzním bodům.

Uvnitř loktů

Oblast uvnitř loktů vyzařuje teplo, díky kterému se vůně rychleji rozvíjí. Funguje to téměř na stejném principu jako u pulzních bodů.  Tam, kde teplo zesiluje, aroma sílí. Proto, až budete příště nanášet parfém, nezapomeňte si trochu nastříkat i dovnitř loktů – ideálně ještě před oblékáním. Parfém na oblečení nepatří.

Za kolena

Měkká oblast za kolenem je dalším skvělým místem pro aplikaci parfému. Jakmile dáte nohu přes nohu, věci se dají pohybu, zvlášť když na sobě máte dlouhé šaty. A na co dalšího odborníci nedají dopustit? Trik s kuchyňskou přísadou si zamilujete! Místo, na které chcete parfém aplikovat, nejprve lehce potřete kokosovým, mandlovým nebo jojobovým olejem. Ten totiž vůni rychle uzamkne. Pak už jen stačí těšit se z opojných variací, které parfémový průmysl nabízí.

Zdroje: názor autora - celý článek






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat