Italská manikúra opticky prodlouží krátké nehty

Mnozí tento problém znají: Jakmile jsou nehty delší, často se trhají, lámou nebo štěpí. S touto novou trendovou manikúrou však i krátké nehty budou opticky vypadat delší!

Už jste někdy slyšeli o italské manikúře? V současnosti je mezi profesionály v nehtovém umění opravdovým favoritem. Obecně totiž platí, že tento typ manikúry dokáže i z krátkých nehtů udělat dlouhé. Alespoň opticky. Úžasné, že?

Co je to italská manikúra   

Italská manikúra je v podstatě celá o optickém klamu. Jde o to nanést lak na nehty tak šikovně, že působí delším dojmem, než ve skutečnosti jsou. Podle nehtové designérky Alex Teleki, která má na Instagramu přezdívku „The Hot Blend“, se tento typ manikúry většinou používá pro plnobarevnou manikúru (tedy nehty, které jsou všechny jednobarevné) nebo barevné tipy.

Jak na italskou manikúru 

Technika podle Teleki funguje následovně: lak byste měli dostat co nejblíže ke kůžičce, aniž byste se ale pokožky dotkli. Poté nehet nalakujte odspoda nahoru jemnými a pečlivými tahy. Na bocích nehtu ponechte malou mezeru – tedy nebarvěte nehet po celé jeho šířce . Díky tomuto bočnímu volnému prostoru se nehty opticky protáhnou a automaticky se tak zdají delší.

Teleki tuto techniku ​​používá u svých klientek již nějakou dobu a je vidět, že italská manikúra je stále populárnější. Je to skvělý způsob, jak vizuálně prodloužit nehty, aniž byste museli jít akrylovou cestou. Kombinace italské manikúry, správného zatlačení nehtové kůžičky a odstranění přebytečné kůže, prodlouží nehty během chvilky! Zkuste to samy!

Zdroje: Instagram „The Hot Blend“






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat