Módní triky královské rodiny

Ať už královna, vévodkyně Meghan nebo princezna Diana: U všech členů královské rodiny jste si mohli všimnout módních triků, které jsou velmi chytré a zajistí, že vždy budete vypadat dobře.

Když královská rodina vstoupí na výsluní, celý svět jim věnuje velkou pozornost a zraky všech se upínají i na sebemenší maličkosti. Dokonalý vzhled je tedy nutností. Princezna Diana, královna Alžběta II. a další členové královské rodiny znají nebo znaly ty nejlepší módní triky pro úspěšný styling. Pět z nich vám zde prozradíme (1).

Zakryjte si dekolt stylově

Princezna Diana při vystupování z auta použila osvědčený trik, jak nedovolit nikomu podívat se příliš hluboko do svého dekoltu – stylově si držela kabelku před hrudníkem. Tak až příště budete vystupovat z auta, nebo taxíku, vyzkoušejte to stejně!

Kupte si boty o jednu velikost větší

Kupovat boty o jednu velikost větší zní zpočátku možná trochu absurdně. Koneckonců riskujete, že vám nebudou sedět perfektně. Vévodkyně Meghan nicméně tento módní trik používá pravidelně (zejména u upnutých lodiček), aby minimalizovala tření mezi botou a patou a předešla tak puchýřům.

Vyberte si oblečení jasných barev

Pokud nechcete zapadnout mezi ostatními, okopírujte módní trik od královny Alžběty II. Při oficiálních příležitostech nejraději nosí jasné barvy, jako je jasně žlutá nebo jasně růžová, aby vynikla z davu.

Čisté diamanty

Královna Alžběta má působivou sbírku šperků. Mimo jiné prý vlastní „Cullinan Diamond“: Nejdražší a největší diamant, jaký byl kdy nalezen. Šperky, které královna nosí při oficiálních příležitostech, jsou sice menší, ale neméně krásné. A aby zůstaly stále třpytivé a čisté, zaměstnanci Buckinghamského paláce používají k čištění směs ginu a vody. To prozradila královnina dlouholetá švadlena Angela Kellyová ve své knize „Druhá strana mince: Královna, prádelník a skříň“.

Trik pro dokonalý vlasový styling

Ne nutně módní trik, ale jednoduchý styling pro upravený vzhled stačí: vévodkyně Meghan vždy používala zubní kartáček ke zkrocení malých vyčnívajících chloupků (také nazývaných fly-aways). "Lak na vlasy nastříkám na malý kartáček a jemně si jím pročešu vlasy, aby bylo vše hezké a hladké. Zvlášť dobře funguje s přísovými drdolovými účesy," řekla Meghan v rozhovoru pro Birchbox.

Zdroj: (1) www.freundin.de/mode-5-tricks-royal-family-gepflegtes-aussehen - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat