Barevná manikúra pro chladné dny

Přemýšlíte, jakou barvu zvolit pro svoji aktuální manikúru? Inspirujte se nesmrtelnými trendy, které právě teď frčí. Sedne vám víc oxblood, nebo karamel?

Do astronomické zimy, která začíná zimním slunovratem (na severní polokouli zpravidla připadá na 21. prosince, na jižní na 21. června), ještě nějaký ten den zbývá, a než si nehty přelakujete do vánoční červené, užijte si barvy typické pro podzimně-zimní manikúru. Které vybrat? Přece ty nejmódnější!

Lahvově zelená

Zemitá, bohatě sytá zelená je jedním z oblíbených trendů této sezony. Slavná nehtová umělkyně Holly Falcone o ní dokonce říká, že na podzim tato barva nabývá na majestátnosti, a navíc lichotí úplně všem.

Krémově hnědá

Krémová, sametově hnědá barva laku na nehty působí elegantně a výborně si rozumí se zelenou a bílou. Pokud s ní ještě nemáte žádné zkušenosti, je nejvyšší čas si je udělat.

Oxblood

Zatímco jasná, pravá červená nás nutí myslet na svátky, hloubavější varianta oxblood, tedy tmavý odstín červené, jež připomíná vínovou, ale má méně fialové a více tmavě hnědé odstíny, se pravidelně drží na špičce popularity pro chladnější dny. Vypadá neuvěřitelně na super krátkých i delších nehtech.

Espresso a karamel

Nejen milovníci kávy jistě rádi sáhnou po odstínech espresso a karamel, ideálně se třpytivými odlesky, jež tyto tlumenější barvy povyšují na luxusní záležitost.

Kobaltově modrá

Kobaltová modř s létem nekončí. Naopak, je ideální barvou pro rozjasnění podzimního šatníku i manikúry. Klíčem k úspěchu je volba extra nasycené verze oproti jasnějšímu nebo mléčnějšímu podání.

Půlnoční fialová

Fialová je zadumaným sousedem kobaltové modři, jež dodává každé manikúře uhlazený vzhled, tudíž se hodí do práce i pro volný čas.

Popelavě šedá

Popelavě šedá není tak přísná jako černá, ale přesto se hodí k sytě barevnému schématu, po kterém lidé touží, jakmile se změní roční období. Šedou lze doplnit třpytkami, jemně rozjasnit bílou, růžovou, což je nejkrásnější spojenec šedého laku, či stříbrnou.

Třpytivý smaragd

Ti, kteří dávají přednost zelené, pravděpodobně nadchne třpytivý smaragdový odstín. Třpytivá tmavě zelená je dostatečně tmavá pro nejchladnější dny a má svoje podzimní kouzlo.

Zdroje: názor autora - celý článek






Celkem 2 komentářů

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Cuketový krém s parmazánem

(8 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34
24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat