Nanukové rty jako beauty trend pro tento rok

V posledních letech se našim rtům nedostává takové pozornosti, jakou by si zasloužily. Ale v roce 2023 je zdůrazňování rtů opět na pořadu dne – naštěstí! Po dlouhé fázi neutrálních tónů se ve velkém vracejí také výrazné barvy. A největší trend – nanukové rty!

Představte si scénu: Je vám 13 let a máte dva nádherné měsíce školních prázdnin. Slunce svítí a vy jste se sešla se svými kamarádkami na projížďce na kole. Všechny se rozhodnete zajet si pro něco malého do krámku na rohu. Vysypete na hromádku všechny drobné – a hurá! Je to dost na nanuka pro každou z vás.

To je nálada, kterou chce zachytit největší letošní trend v líčení rtů. Nevinnost minulých let, doba naprosté svobody, kdy e-maily a účty za kreditní karty neexistovaly. Když jste měla stále trochu mokré vlasy od plavání a barva tvých rtů prozrazovala tvou oblíbenou zmrzlinovou příchuť.

Co jsou popsicle lips

Nový trend se jmenuje Popsicle lips – nanukové rty a je to vzhled rtů skládající se z jemné skvrny, nejčastěji v jasném, ovocném odstínu jako jahoda nebo hroznové víno nebo mandarinka. Aplikace je trochu rozmazaná, na okrajích není příliš úhledná, což ji činí suverénně nenáročnou na údržbu. Někdy dochází k lehkému ombré efektu, kdy je střed úst mírně tmavší. Jako byste snědly skutečný nanuk.

Jde o to, že si nemusíte celý den hlídat rtěnku. (Některé mírné rozmazání je zde skutečně vítáno.) Lehké umytí pigmentu také poskytuje zcela nositelný způsob, jak začlenit výraznou barvu do vašeho make-upu. Je to zábava, je to snadné a je to naprosto dokonalý vzhled pro lehké líčení s nádechem léta. Všichni můžeme poděkovat Rihanně za to, že pomohla udělat z Popsicle lips hit.

Jak na nanukové rty

Aby se pozornost soustředila na rty a obličej nepůsobil „přelíčeně“, zbytek líčení byste měli ponechat velmi minimalistický. Trochu tvářenky, trochu řasenky a obočí upravené do tvaru. To je vše, co je potřeba pro „wow faktor“. Pokud chcete, můžete své výrazné rty dokončit lesklým leskem na rty.

Je to jednoduchý trend – rty, které jste měla po olíznutí oblíbeného nanuku v letních měsících, teď vytvoříte ale s pomocí rtěnky. Rty ušpiněné od nanuku vytvářejí dokonalý šmrnc. Navíc díky beauty trendu budou vaše rty vypadat plnější, a podbarvené růžovou také jemnější. 

Zdroj: swirlster.ndtv.com/beauty/popsicle-stained-lips-is-the-new-makeup-trend-for-soft-smudged-look-2480753, názor autora






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat