Podprsenky, které by každá žena měla mít v šuplíku

Podprsenka, dnes neodmyslitelná součást dámského oděvu, není jenom jedna. Pokud váš šatník se spodním prádlem tvoří kousky zaprané a potrhané, je nejvyšší čas vydat se na nákupy a opětovně najít svoje ženství u různých typů podprsenek, které ulehčují život.

Nikdy nevíte, kdy je budete potřebovat! Do práce, na společenskou událost nebo výlet s dětmi. Nevíte, kde začít? Tyhle podprsenky by měla vlastnit každá žena!

Nevyztužený kousek

Nevyztužené podprsenky mají lehké, prodyšné košíčky (obvykle z průsvitné síťoviny) a mohou být buď s kosticemi, nebo bez kostic. Hodí se pro každodenní nošení. Díky hlubokému výstřihu a poloprostřiženému rámu bývají tyto nádherné kousky decentně sexy a navíc pohodlné, takže je můžete nosit celé hodiny.

Push-up

Push-up podprsenka je nezbytná pro extra pozvednutí nebo pro zvětšení velikosti košíčků. (S ní vykouzlíte až o dvě velikosti větší ňadra!) Nejčastěji jsou to podprsenky s kosticemi, jež mají nějaké vycpávky pro extra dojem.

Sportovní podprsenka

Pokud máte pocit, že sportovní podprsenky patří výhradně do fitka, zamyslete se znovu! Sportovní podprsenky se dají nosit na lenošení nebo aktivní, celodenní výlet s rodinou. V podstatně simulují těsnější top s širšími ramínky a přidanou podporou.

Podprsenka bez ramínek

Tahle verze je nutností, zvláště pokud miluje siluety na jedno rameno. Křidélka a boční kostice drží podprsenku na místě. Pokud máte nadměrnou velikost, určitě oceníte podprsenku bandeau, která je praktická, komfortní a univerzální – se srdcovým esem nejen pro letní outfity.

Braletka

Braletka je něco mezi sportovní a krajkovou podprsenkou. Bývá víceúčelová – lze je ji nosit jako podprsenku, nebo dokonce jako smyslný top.

Krajkové nevycpané podprsenky

Nevyztužená krajková podprsenka se ¾ košíčky s kosticemi, která nabízí skvělou podporu, ňadra perfektně nadzvedne, má přirozený tvar a také nabízí vynikající pohodlí po dlouhé hodiny. Takže, který kousek z tohoto seznamu vám v šuplíku chybí? Udělejte revizi šatníku a nakupte nové kousky! A pozor, aby se podprsenky neponičily, perte je zapnuté a v sáčku na praní spodního prádla – bez ohledu na typ. Také neperte víc než na 30 °C a vypněte ždímání.

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat