6 pravidel pro krásný a sexy dekolt

09.08.2010 | Krása a móda

Léto a slunce přímo vyzývají k tomu, abychom se odhalily. Kdy jindy si můžeme dovolit halenky či šaty s hlubokým výstřihem než v parných dnech. K tomu je ale důležité mít bezchybnou pleť. Poradíme vám, jak na to.

Hydratace

Stejnou pozornost, jako věnujete péči o pleť obličeje byste měla věnovat i dekoltu. Aby byla pokožka krásná, vláčná a zdravá, nezapomínejte ji pravidelně ošetřovat hydratačním mlékem či krémem. Používejte přípravky s vitaminem E, koenzymem Q10 a ovocnými kyselinami. Pokud máte pokožku dekoltu suchou, vyzkoušejte přípravky s bamackým máslem – nedráždí a snesou ho tak i ženy s citlivou a problematickou pletí.

Studená sprcha a peeling

K svěžímu vzhledu dekoltu přispívá i studená sprcha. Pokožku krásně prokrví, vypne a je pak vláčnější. Určitě se vyplatí, když použijete jednou týdně jemný peeling. Odstraní odumřelé buňky a váš dekolt bude zase o něco svůdnější. Pokud máte citlivou pleť, nepoužívejte tělový peeeling, ale stejný, jako máte na obličej. Vyhnete se tak podráždění.

Pryč s vyrážkami

Pokud vás trápí nepříjemné pupínky na hrudi, vyzkoušejte masáž ledovými kostkami. To by ale mělo zabrat jen při menších pupíncích, na větší už budete muset vytasit silnější zbraně. Pomoct by vám měly nejrůznější kosmetické přípravky proti akné na obličeji, pokud neuspějete, neváhejte navštívit kožního lékaře.

Pleťové masky na dekolt

Už jste to zkusila? Ne? Tak to určitě udělejte. Nemusíte plýtvat tou drahou, co máte na obličej, klidně si ji vyrobte doma.

Pleťová maska na dekolt: Rozmačkejte jeden banán, smíchejte jej se lžičkou medu a olivového oleje. Masku naneste, nechte 15 minut působit a smyjte.

Nezapomeňte na šperk

Pravidelnou péčí sice dosáhnete krásné a hebké pleti a pevnou pokožku, ale pomyslnou třešničkou na dortu je šperk. Teprve ten přitáhne ty oči které chcete. Určitě nic nezkazíte tím, že si na dekolt nanesete bronzový krém.

Pravidelné cvičení

Pokud jste svůj dekolt zanedbávala, tak je nejvyšší čas to napravit. A rozhodně nic nezkazíte, pokud si pár minut denně i zacvičíte zpevňovací cviky na prsa. Takže milé dámy, využijte slunečné dny a ukažte, že máte co ukazovat.

Zdroj: wanda.sk






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat