Soutěž o stylové lahve nejen na vodu, se kterými je radost plnit pitný režim

Lahev, která ctí vaše zdraví i ekologii? Navíc představuje stylový módní doplněk vhodný do práce, školy i fitka? Z té se pije jedna báseň! Tři výherci ji mohou získat v právě začínající soutěži. I vy tedy můžete uhasit žízeň v souladu s přírodou!

Optimální pitný režim je klíčem k fyzickému i psychickému zdraví. Že jste něco podobného slyšeli už milionkrát, přesto příjem tekutin trochu zanedbáváte? Možná by se našel způsob, jak vám v tomhle trochu pomoci. Ještě dřív, než vám ho ale sdělíme, si důležitost hydratace ještě znovu připomeňme. Opakování je přece matkou moudrosti!

Životní síla má tekutou podobu

Lidské tělo je až ze 60 procent tvořeno vodou. Toto číslo jen dokazuje, jak jsou tekutiny a hlavně jejich doplňování důležité. Lékaři často zmiňují, že organismus potřebuje vláhu k regulaci tělesné teploty, zachování správné funkce ledvin i zajištění hustoty krve. Neobejde se bez ní ani transport kyslíku do tkání a svalů, přirozený proces detoxikace, dýchání, trávení a psychická výkonnost.

Zjednodušeně řečeno – dehydrataci si tělo pěkně „odskáče“, neboť je unavené, přičemž se zhoršuje činnost veškerých orgánů. Prvními varovnými signály nízkého příjmu tekutin jsou pocity žízně, bolesti hlavy, nesoustředěnost a podrážděnost. Obecně se doporučuje denně zkonzumovat 40 ml vody na jeden kilogram hmotnosti. Zdá se vám to hodně? Jak se to vezme, přihlíží se totiž i k tekutinám obsaženým v potravinách, jako jsou polévky, ovoce a zelenina. V každém případě ale platí, že byste měli denně vypít něco kolem dvou litrů. Co kdyby vám v tom pomohly stylové lahve, které jsou šetrné ke zdraví i životnímu prostředí?

EQUA na to kápla. A to doslova!

EQUA je slovinská značka designových ekologických lahví z borosilikátového skla, plastu bez BPA (Bisfenol A) a nerezové oceli prvotřídní kvality. Jejím posláním je výroba produktů s ohledem na přírodu, udržitelnost a snížení uhlíkové stopy. Možná vás to překvapí, ale běžná jednorázová plastová lahev se v přírodě rozkládá i sto let. Společnost EQUA, která klade důraz na ekologii, už zabránila výrobě 651 milionů takových lahví, které by jinak zatížily životní prostředí, čímž nepochybně zlepšila život nás všech. Velká část jejího marketingu se zaměřuje i na vzdělávání a zvýšení povědomí o udržitelnosti, proto ji ke spolupráci oslovil i prestižní časopis National Geographic, aby se připojila ke kampani s názvem Planet or Plastic.

Buďte eko, pijte eko!

A právě vy teď můžete vyhrát její stylové lahve, které jsou pouze z ekologických materiálů, bez škodlivých sloučenin, snadno se čistí a mají dlouhou životnost. Ideální jsou na sport, do školy i kanceláře, města i přírody. Vhodné jsou tedy pro děti i dospělé! Navíc jsou parádním módním doplňkem, který vzbudí pozornost kamkoli vkročíte.Vynikají i úžasnými izolačními vlastnostmi – nápoj udrží teplý celých 12 hodin, studený dokonce 24 hodin. Vychutnáte si z nich vodu, čaj, smoothie, zkrátka cokoli, co máte rádi a co zapadne do vašeho pitného režimu. Hned tři výherci naší soutěže se o tom mohou přesvědčit takříkajíc na vlastní ústa i hrdlo. Stačí správně odpovědět správně na soutěžní otázku.

Více informací naleznete na stránkách www.mojeequa.cz

Cena balíčku je 319 Kč.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte jednu ze 3 lahví od EQUA!

Soutěž probíhá od 12.12. do 22.12.2021.

Vyhrává 90., 150. a 180. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat