Komentáře k článku

Siraellen 27.03.2021

Rozhodně s marmeládou, domácí

Viki Vikina 23.01.2021

Cukr do těsta nedávat, palačinky se díky němu přichycují a trhají.

Marie 06.12.2020

Nedávám cukr, jen vanilkový a z bílků udělám sníh.

Iveta 05.12.2020

Pouze hladká mouka, vejce, mléko, špetka soli. S malinovým žahourem, zakysanou smetanou a posypané skořicovým cukrem. Vynikající.

Anna Kolínková 05.12.2020

S marmeládou ,bez sody,prášku do pečiva.Jsou výborné.

jkm 04.12.2020

S Nivou

Lena 04.12.2020

Nedávám cukr, prášek do pečiva, jen mouku, vejce a mléko, nechám odstát a jsou vynikající. Do tvarohu přidám marmeládu.

Růžena 04.12.2020

Dělám je téměř každou neděli,

Alena 03.12.2020

Proč prášek do pečiva a ještě soda? Fuj, soda je v těstě pořád cítit. Raději lžíci másla

Anina 03.12.2020

Cukru se moc nedává, pak se připalují.

Anina 03.12.2020

Dělám jen z mléka, vajec, mouky, trošku cukru a sůl. Marmeláda to dosladí. Děti je milují.

Tomík 03.12.2020

Já si je dělám na slano, a hodně česneku. To vše rozdrtím ponorným mixerem. Vše dávám od oka, 2 vejce a cca 0,5l mléka, nic víc řekl bych.

Majda 03.12.2020

A proč tolik prášku do pečiva a sody??

Ilona 03.12.2020

půl šálku cukru? to jste se zbláznili? zkuste si ten váš recept v praxi

Helička 03.12.2020

Já je mám nejraději s jakýmkoli džemem a na to ještě bílý jogurt, nebo zakysanou smetanu, a pak teprve rolovat.

František Jílka 03.12.2020

No nejlepší je domácí jahodový jam srolovat a nahoru ušlehanou smetanu třeba ve spreii.

mika 03.12.2020

a taky jsou dobré slané - místo cukru sůl,houby suš. nebo čerstvé na plátky a povařené, česnek, majoránka,pepř. moc dobré-říká se jim vošouchy.

Slavena Macháčková mika 03.12.2020

Vošouchy jsou z brambor.Úplně jiné jídlo.

LADA 03.12.2020

Dělám někdy napůl hl. a polohr. mouku, přidám jen jeden vanilinový cukr, osolím, žloutky vmíchám do řídkého těsta, bílky našlehám a opatrně vmíchám. Zásadne nesladím aby se nepřipalovaly. Milujeme je odjakživa s povidlama:) ale může být i jakákoliv domácí marmeláda, jahodová, malinová meruňková, mirabelková, broskvová, z josty, černého rybízu. A když nás moc "honí mlsná" tak našlehám šlehačku a dám také dovnitř. Musí se to pak hodně rychle sníst než zřídne:) dobrou chut a hodně zdraví.

Alena LADA 03.12.2020

Určitě NE vanilínový cukr, to je chemické svinstvo. Jen vanilkový cukr! nebo vanilkovou pastu, extrakt či semínka z lusku.

Venca 03.12.2020

Nejraději je mám se špenátem. To je fakt bomba.

Anonym 03.12.2020

Nauč se první psát

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat