Komentáře k článku

kattkaa 28.07.2019

Arašídové máslo mám moc ráda.

eva ave 27.07.2019

***Niacin, nebo vitamin B3, je nutný k přeměně potravin na energii. Pomáhá opravit DNA a udržuje v chodu nervový a trávicí systém. Studie zároveň potvrzují, že niacin zabraňuje kognitivnímu poklesu a Alzheimerově chorobě. Čím vyšší je jeho příjem (až 22,4 mg denně), tím pomalejší je roční míra poklesu kognitivních schopností, jako je myšlení a paměť. Co s tím mají společného arašídy? Niacinem jsou přímo napěchovány!***TYTO INFORMACE JSOU ZÁSADNÍ!.a je to důvod proč konzumovat buráky,jinak ořechy všeho druhu a semínka od máku,slunečnice,sezam,lněné.....Vlašské ořechy mám po vyloupání uložené v mrazáku v kyblíčkách od jogurtu-neztratí chut-stále jak čestvé!...................................................Arašídové máslo nekupuji,ale z oblibou jsem dětem dělala náhradu Nutelly-rozmixovat buráky(možno i jiné ořechy)-arašídy-přidat máslo -(v kupované je nezdravý palmový olej),kakao,cukr či med,vanilku..*6*.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat