Komentáře k článku

kamila76 16.04.2020

Miluji, ale moc je nepřipravujeme.

B. 29.02.2020

Klasika po domácku,oloupat,nakrájet,na oleji do zlatova,hodně osolit a pokapat octem.Super,dobrou chuť.

Jarda 29.02.2020

Je autor tohoto clanku pri smyslech.?Takovych kecu a blabolu...

Konvalinka34 28.02.2020

Ti jsou ale řeči na nic. Slyšel někdy komentátor/ka o fritéze horkovzdušné? Tam není třeba žádný tuk. Zrovna tak v troubě. Raději více studovat a pak teprve psát. Nebude vznikat paskvil.

Pavel10 Konvalinka34 28.02.2020

Všechno na horkovzduchu a ,že bez tuku,které je nositel chuti,to asi nevíš nebo nechceč.Ty také děláte třeba omáčku nabo pčení také bez tuku.Zkrátka ,protože jsem bývalý šéfkuchař ,takže vím jak se vaří a raději raději nepíšete ,když většinou nic neznají ale každý se chce býti chytrej jako poleno.

Pavel 10 28.02.2020

Taže jsem někde slyšel,že jsou brambory zdravé a jsou to i vitamíny a i jné zdravé ,jako minerály a pod a najednou jsou třeba hranolky nejsou zdravé a skoro škodí.Jsou to brambory též z brambor?Takže, asi se nikomu nechce pracují a živí se samozřejmě jen žvásty a kecy a pokaždě každý kdo se těma kecy živí říkají každý něco jiné ,ale jak by se jak píši se uživili aniž plácájí každé co se mu chce i když jsou to nepodložené blbosti. Zkrátka,dneska píše každý s prominutím blbec a to skoro u všeho.

vera 27.02.2020

Smažené bramborové hranolky jsem ochutnal poprvé, když mi bylo 14 let. Špatné to není. Nikdy si je nedávám v restauraci. Když jdu kolem restaurace a cítím ten zápach těch smažených hranolků, dělá se mi špatně. Dětem jsem hranolky dělala jen z čerstvě oloupaných brambor doma, když na ně měly děti chuť a jí jim je povolila.

Pavel10 vera 28.02.2020

TAKŽE SI MUSEJÍ VYMĚNIT OLEJ ALE ZA TO NEMOHOU BRAMBORY ALE HRANOLKY ALE TI CO TO SMAŽÍ .rÁD BYCH CHTĚL OCHUTNAT JAK VĚTŠINA LIDÍ VAŘEJÍ A ASI BYCH MOŽNÁ JSEM SE VIDĚL A OCHUTNAT,ŽE BY MOŽNÁ BY BYLO I NA ZVRACÍ.Ale nevím jak je to u vás ale a doma to asi vše jen voní i u smažené cibule a pod a podobné je to potom u všeho co se smaží nenídobré a také vše smrdí.T moderní co neumějí ,hlavně mladí si neumějí ani vařit ale je to jen moderní ,nevím co to je, ale keců má každý má kažný tisíc keců.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat