Komentáře k článku

saddam002 22.02.2019

V tom panoptiku schází Birke a jeho předvolební foto.

Jiří Sovák 20.02.2019

Já jsem to tušil že něco není v pořádku, od okamžiku, když jsem se před nějakou ženou svlíknul a pak jsem pokaždé musel vysvětlovat, že nejsem mrzák. Ženy chtějí jenom takové muže co vidí v časopisech.

tess 27.09.2013

Tak to se taky nechám nafotit a budu říkat, že jsem kost :D :´) Docela jednoduché :D

14.08.2013

Podle mě to není tak hrozné u některých třeba Penelope, Cameron a i některé jiné Jasica Alba :) není to taková hrůza. :)

Yegor 08.07.2013

Tak ta stařena Madonna, to je síla...

Vasekdvor 07.07.2013

Pro zobrazení článku není potřeba stát se fanouškem , stačí vypnout javascript v prohlížeči. Pokud používáte google chrome, klikněte někam na stránce pravý tlačítkem myši a zvolte "Zkontrolovat prvek" -> poté úplně ale úplně v pravo dole v tom okně co se otevřelo je Ozubené kolečko tak na něj klikněte a pod Nadpisem General zatrhněte volbu "Disable Javascript" a načtěte stránku znovu. Pokud jej budete chtít zapnout to samé akorát odrthněte volby a načtěte stránku znovu. S vypnutým javascriptem se zobrází celý článek bez toho aniž by jste se museli stát fanouškem.

Katka 07.07.2013

Jsou to taky jenom lidé, jinak si myslím, že většina těch retuší je úplně zbytečná!!!!

Lenacia 10.06.2013

Nejsmutnější na tom je fakt, že ti fotografové si často za fotky účtují statisíce- velmi často a přitom jsou to totální amatéři, když neumí ani ty fotky vsvítit

Lada 19.05.2013

Většina žen vypadá mnohem lépe bez nějáke retuše. Je to potom umělé a nehezké. Každý si myslí jak nejsou krásné a jsou idoly mnoha žen. Ale realita je jiná. Mnohé z nich jsou pěkné přírodně. Vlivem ideální postavy udělanou photoshopem dívky a ženy drží drastické diety apod. Každá žena na světě je krásná svým způsobem, protože každá je jedinečná..

saleny 22.12.2012

penelope aj bez retuse je fakt krasna

Kačena 20.12.2012

:-D Madonna je jak z úsvitu mrtvých :-D:-D

Aki 10.11.2012

Alba, Penelope a Mendes vyzerajú podstatne lepšie bez fotoshopu! ale fakt od DOSŤ lepšie :D

Patrik 20.09.2011

Ale no, ludia ved sa tomu az tak necudujte.. Ved ked si kupim ten casopis v trafike a vidim tam na titulnej strane nejaku celebritu musel by som byt naivny ako maly chlapec aby som veril tomu ze to je jej skutocny vzhlad a nedajboze aby som sa jej chcel vyrovnat. Je to prakticky bezny postup rozne blur efekty a retusovanie v bulvarnych casopisoch aby ta titulna strana ten casopis dobre predavala. Osobne sa mi vobec nepacia zeny s prehnanym makeupom. Su skarede ako keby nieco skryvali, pudrovanim zabijaju cas ktory by sa dal stravit zmysluplnejsie a este to aj stoji kopec penazi.

paja 18.09.2011

na Penelope nemali ani co velmi retusovat *4*:-P

Lithira 02.09.2011

Penelope je krásná od přírody a to jí závidim. Cameron po photoshopu vypadá v obličeji jak smrtka mi přijde :-D

Lithira 02.09.2011

Penelope je krásná od přírody a to jí závidim. Cameron po photoshopu vypadá v obličeji jak smrtka mi přijde :-D

neregistrovaný 24.08.2011

ještě dodám, že například u Avril Lavigne to vážně nebylo potřeba. Madonna, Mariah Carey a ta u toho Maximu???? To je otřes a je to na nich až příliš vidět. Nechápu jak se sami sobé potom mohou líbit. Ještě se tímhle víc ničí. ;*(*2*

neregistrovaný 24.08.2011

To je fakt humus už. Pak nemaj být naši chlapi z těch bab hotový. Když takhle upravěj každou ženskou, tak co to bude za svět?? Kde žijeme? I na ten maxim jsou upravený ... a my se pak divíme, že všude jsou všechny tak krásný,ať tady, nebo např. na facebooku,ty typy - nejkrásnější holky na fcb atd. Když je pak takhle vidí člověk, tak si akorát řekne, že je to k pláči. Ženy jsou nádherný od přírody a já plně souhlasím se slečnou Claudií, co psala 11.8. 2011 svůj názor. Kdyby se ukázaly, tak, jak opravdu vypadají, jsou možná mnohem přirozenější, než viditelně upravené, až to není hezký.

........ 18.08.2011

Penelope Cruz je krásna bez photoshopu, z photoshopem nieje taká očarujúca :-) <3<3

Claudia 11.08.2011

Pěkně nás ty média blbnou, jen co je pravda.Člověk se potom honí za jakousi virtuální dokonalostí, která prostě neexistuje. Každá žena, která je zdravě sebevědomá je krásná a v životě se neztratí. Ty, které se honí za dokonalostí mají nedostatek sebevědomí, který se snaží svým perfektním zevnějškem kamuflovat .Co je to ale platné, když to žena nebo dívka nevyzařuje zevnitř..Můj názor*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat