Královna rodila doma, tak proč ne já, ptá se těhotná Meghan

17.04.2019 | Osobnosti

Bývalá herečka Meghan Markle do britské královské rodiny nezapadla tak, jak si mnozí její členové představovali. A odmítá se podřídit také při porodu svého prvorozeného potomka, jehož čeká s princem Harrym. Po čtyřiceti letech bude první členkou královské rodiny, která nebude rodit na klinice Lindo londýnské Nemocnice svaté Marie. Vévodkyně ze Sussexu chce rodit doma. Argument pro to má silný. Všechny čtyři potomky totiž doma porodila i současná královna Alžběta II.

Meghan a Harry se minulý týden přestěhovali z Londýna do Windsoru, kde přijali za své sídlo dům Frogmore stojící na rozsáhlých pozemcích Windsorského zámku. Vévodkyně připravuje tým porodních asistentek a dul na to, že bude rodit doma.

Největší přání

Vévodkyně by ráda rodila doma, kdyby porod probíhal v pořádku. Pokud ale bude předčasný nebo vyžadovat císařský řez, budou na ni připraveni lékaři v nemocnici.

„Porod doma je její největší přání. Ale zřejmě vše záleží na tom, jak se to bude vyvíjet kolem jejího termínu,“ uvedla Meghanina kamarádka v rozhovoru pro deník The Mail.

Žádní muži v obleku!

Meghan také vyvolala rozruch v rodině i mezi předními londýnskými porodníky, když odmítla u svého porodu královské gynekology Alana Farthinga a Guye Thorpeho-Beestona. Ti rodili prince George, princeznu Charlotte i prince Louise. Vévodkyně ze Sussexu ale chce mít u porodu lékařku, nikoli „muže v oblecích“, jak měla prohlásit.

Ale podle královského protokolu budou oba muži v pohotovosti, protože jsou pověřeni samotnou královnou. Kdyby tak došlo na komplikace, musejí je k Meghan pustit.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat