Sláva mé sestry mě připravila o dům a práci, tvrdí bratr Meghan Markle

16.06.2019 | Osobnosti

Nevlastní sourozenci Meghan Markle jsou vypečení ptáčci. Sestra Samantha a bratr Thomas, s nimiž sdílí otce Thomase Markla staršího, totiž na bývalou herečku v médiích rádi házejí špínu. Samantha obviňovala manželku prince Harryho, že svým chováním málem zabila jejich společného otce. A teď bratr Thomas Markle mladší prodal médiím výbušný rozhovor, v němž tvrdí, že kvůli Meghan přišel o práci i bydlení. Ale sestra mu odmítá pomoct a vůbec s ním nekomunikuje.

Thomas Markle mladší žije se snoubenkou Darlene, jejím synem a dvěma psy v pokoji laciného hotelu. A to prý proto, že mu nikdo v Grant’s Pass ve státě Oregon nechce pronajmout dům či dát práci, protože má kvůli Meghan otřesnou pověst. Každý v oblasti ho prý sleduje a pomlouvá ho.

Fňukání v bulváru

„Hůř mi v životě nebylo. Žiju v malém hotelovém pokoji, a to dost tvrdě působí na Darlene a jejího syna, na nás všechny. Všechno je to kvůli tomu, že se můj život vystřelil mezi ty bedlivě sledované, aniž za to jakkoli můžu. Každý krok sledují pod mikroskopem, nejen mě, celou mou rodinu. Řekli toho o mně tolik, pravdu i lži, nikdo mi teď nechce pronajmout dům nebo dát práci. Je těžké to přijmout, když jsem o to vůbec nežádal,“ fňukal Markle mladší v rozhovoru pro britský deník The Sun.

Markle v tomto zaplaceném rozhovoru Meghan jen očerňuje. Loni prý onemocněl a přišel o práci sklenáře. Tím pádem nebyl schopen platit pronájem domu. Když odmítl nemovitost opustit, majitel Paul Walter ho zažaloval. U soudu pak Markle mladší raději ustoupil a vystěhoval se. Walter se mu pomstil tím, že americkému bulváru svěřil v jak zuboženém stavu nemovitost převzal a jaké čuně Markle mladší je.

„Najednou všechny místní televize mluvily o tom, jak mě soudně vystěhovali a jak jsem ten dům poškodil. Ale to není pravda. Mám fotky, které dokazují, že jsem ten dům zanechal v dobrém stavu. Mám pětapadesát fotek každého čtverečního metru v tom domě, který jsem nechal v dobrém stavu,“ hájí se Markle mladší v rozhovoru pro The Sun.

Bez práce kvůli jménu?

Walter se mu pomstil dost účinně. V širokém okolí a zřejmě v celém Oregonu nechce Marklovi nikdo nic pronajmout kvůli pověsti neplatiče.
„Rozhodně je tu teď překážka, která mi brání pronajmout si dům, i když na mé jméno není vedeno žádné soudní vystěhování, jenže všichni viděli nebo slyšeli jeho obvinění, která jsou nepravdivá,“ zlobí se dále Thomas Markle mladší v rozhovoru pro The Sun.

Ačkoli je už zdravý a může zase pracovat, zaměstnání prý najít není schopen.

„Pořád jsem bez práce, žádal jsem o řadu míst, ale jak uslyší mé jméno, tak to nedostanu. Dokonce jsem žádal o práci, na kterou mám příliš vysokou kvalifikaci. Tohle mě přitom v minulosti nikdy netrápilo. Problém je v tom, že jsem známý jako Thomas Markle, šílený bratr Meghan Markleové,“ zlobí se dvaapadesátiletý sourozenec vévodkyně ze Sussexu.

„Měla by mi pomoci!“

Jenže ačkoli se v interview snaží tvářit, že o status celebrity nestojí, hodlá před zraky amerických diváků boxovat proti herci Henrymu Launovi, blízkému kamarádovi Marka Wahlberga. Život celebrity prý ale přijal ze zoufalosti.

„Meghan mi měla pomoci se vším se vyrovnat, hlavně s tou pozorností. Pořád má moc mi pomoct. Přeju jí jen to nejlepší s dítětem, ale je to těžké, když vidím, jak utrácí za večírky před narozením dítěte a jiné věci a já nemám nic. Peníze, které za to utratí, by mi zajistily řádné živobytí,“ dodává Markle mladší.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat