Renée Zellweger: Nejlepší Relax je pro mě běh

Herečka Renée Zellweger se nestala závislou na běhání kvůli posedlostí štíhlou postavou, ale protože jí tento sport dokonale čistí hlavu. Kdykoli má nějaké trápení či starosti, obuje si tenisky a vyrazí ven si zaběhat. Vrací se svěží a s čistou hlavou, protože během zpracuje veškeré myšlenky, které ji zatěžují.

„Běhám hodně. Viděla jsem jednou fantastickou reklamu, v níž dívka běží po cestě a kolem ní se objevují slova, stres, únava, úzkost, nemoci, cokoli, tato slova jí odlétávají z hlavy s větrem. Tehdy jsem si řekla, no, to je nejlepší vyjádření podstaty běhu, které jsem kdy viděla. Protože přesně takovou zkušenost mám já, když běžím po cestě, zpracuji cokoli, co mě může trápit, a odejde to. Hodím to za hlavu,“ tvrdí hvězda filmu Judy, v němž ztvárnila Judy Garlandovou v životopisném příběhu.

Neobvyklá závislost

Renée také nedávno přiznala, že ačkoli je rodilou a typickou holkou z Texasu, miluje britské zpravodajství.

„Jsem tak trochu závislačka na zpravodajství, takže obvykle začínám den zprávami, koukám se, co jsem propásla posledních pár hodin, když jsem měla hlavu na polštáři. Jsem fanynkou BBC. Poslouchám mezinárodní stanici BBC v autě. Přijde mi, že naše domácí kanály moc nezachycují, co se děje mimo naši bublinu. Takže, když chcete vědět, co se děje v Jižní Americe nebo Africe, například, musíte prostě nakupovat za hranicemi obvyklého,“ přiznala Renée.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat