Richard Gere se v sedmdesáti stane trojnásobným otcem

Herec Richard Gere se v sedmdesáti letech stane trojnásobným otcem. Jeho manželka Alejandra Silva s ním čeká druhého společného potomka. Toho prvního přitom porodila před devíti měsíci. Dala slavné hollywoodské hvězdě opět syna, jehož pojmenovali Alexanderem. Richard má s první manželkou Carey Lowell devatenáctiletého syna Homera.

Alejandra má také potomka z předchozího vztahu, šestatřicetiletá Španělka má s bývalým manželem Govindem Friedlandem šestiletého Alberta.

Podle španělského magazínu Hola! Alejandra ukončila první trimestr a vstoupila do čtvrtého měsíce těhotenství, proto začali novinku oznamovat přátelům a rodině. Dítě by se mělo narodit na konci dubna.

Alejandra je stejně jako Richard aktivní praktikantkou buddhismu, díky slavnému herci se osobně přátelí s dalajlámou Tändzinem Gjamcchoem. Ten se prý také jako první v září minulého roku dozvěděl, že dvojice přivede na svět chlapečka.

„Jsem nejšťastnější muž ve vesmíru. Jak bych nemohl být? Jsem ženatý s nádhernou ženou, která je chytrá, citlivá, oddaná pomáhat lidem, s níž je zábava, je trpělivá, která umí odpouštět, která skvěle vaří a která tvoří nejlepší saláty na světě! Alejandra medituje, je vegetariánkou a skvělou matkou, má dotek anděla… a je to Španělka, tedy ze země králů a královen, Cervantese a Buñuela… Nemohli byste dostat nikoho lepšího,“ prohlásil Richard na jaře minulého roku po svatbě se Silvou.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat