Naomi Campbell: Svého obočí se sama nedotknu, upravuje mi ho jediný člověk na světě

22.12.2019 | Osobnosti

Naomi Campbell má dokonale tvarované obočí, které jí závidějí i kolegyně. Devětačtyřicetiletá britská supermodelka teď přiznala, že ona sama se ho pinzetou ani nedotkne. Nemá odvahu. Svěřuje se kamarádce Anastasii Soare, která jí ho upravuje ve svém studiu Anastasia Beverly Hills.

„Jedna z věcí, kterou si sama nedokážu upravit, je obočí… Zatím mé obočí upravuje jediná osoba na světě, Anastasia. Je to jediný člověk na světě, jemuž dovolím dotknout se mého obočí. A jakmile ho mám upravené, můžu se postarat o zbytek,“ přiznala Naomi.

Britská kráska také nedávno prozradila, že je zase zamilovaná a věří, že dotyčný je tím pravým. Je to neznámý muž, který nepůsobí v showbyznysu.

„Ano. A je to zatraceně hektické!“ odpověděla Naomi na otázku magazínu Guardian Weekend, zda je zamilovaná. „Je to tedy někdo, koho neznáte, ale mé srdce… mé srdce je šťastné. Miluju spoustu lidí z různých důvodů. A další věcí, k níž jsem došla až po nějakém čase, je, že při osobním růstu a rozvoji je nejpodstatnější přijmout a milovat sám sebe, nehledat vlastní hodnotu v uznání druhých.“






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat