Ed Sheeran propadl běhu

06.01.2020 | Osobnosti

Zpěvák Ed Sheeran přestal kouřit. A jak to u závislých lidí bývá, abstinence v jejich případě znamená, že jednu adikci vymění za jinou. Britský hudebník cigarety vyměnil za běh. Osmadvacetiletý Ed díky pravidelnému běhání také výrazně zhubl, zbavil se dvaceti kilo tuku a buclaté tváře se mu začaly propadat.

„Necvičil jsem vůbec velmi dlouho… A pak jsem přestal kouřit asi před třemi roky a od té doby jsem začal cvičit. A miluju to. Začal jsem běhat, protože když přestanete kouřit, bylo mi jasné, že jsou mé plíce plné sraček, které jsem potřeboval dostat ven. Posilky jsou fajn, ale není v nich vůbec čerstvý vzduch, který vám vyčistí plíce. To je pro mě hlavní důvod, proč jsem začal běhat venku,“ přiznal Ed.

Sheeran se před rokem oženil s láskou ze střední Cherry Seaborn. A žijí spolu v Suffolku, kde slavný zpěvák také často jezdí na kole.

„Úplně jsem propadl cyklistice! Buď si u jízdy na kole s někým povídáte, nebo si přemýšlíte. A je to skvělé pro inspiraci,“ míní Ed.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat